Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вибрации при Гранд чероки 2.5тд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Вибрации при Гранд чероки 2.5тд

Първоначално публикуван от Welcome Преглед на мнение
    Сигурен съм! Един ZJ 2.5TDI с оригинална 249 имаше във Враца и доста ми хвана окото. Дори му пазех някъде VIN-a.
    M/у другото интересно - 1-ва регистрация ноември '99 - вече след излизането на WJ!

А ако LSD е серийно, значи и моят има. Хе, виж ти!
    Няма такава оригинална раздатка. Или е имплантирана после (което едва ли е станало) или е сменена само пласмасичката на лоста на раздатката.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Защо да спорим? Хайде да намерим човека и джипа и да видим?!
      Ето го: http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...752&f1=details
      Последно редактирано от Welcome; 15-01-08, 19:11.

Коментар

Първоначално публикуван от Welcome Преглед на мнение
        Защо да спорим? Хайде да намерим човека и джипа и да видим?!
        Ето го: http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...752&f1=details
        http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...xfer/index.htm

Да не мислиш че тоя е чувал за номера на радатките? Аз никъде не видях да пише че е фултайм.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Обаче такъв джип съществува. И е ОК! Карал съм го в кал на горното 4Х4. Нелогичен е, с 249, с отварящ се заден прозорец... но го има.

Коментар

По темата.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
              http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Ch...xfer/index.htm

Да не мислиш че тоя е чувал за номера на радатките? Аз никъде не видях да пише че е фултайм.
              Уви, не е чувал за раздатките. Той е едно студентче, който си е купил KIA Santa Fe да гони мадамите в София. Но джипът е с 249. Това е моя информация.

Коментар

Тая тема взе да става хептен невероятна ще взема да я изтрия.

Коментар

Трий! Щом няма ценители...

Коментар

snl говореше за вибрации от двигател Как разбра, че са от двигателя?...Предлагам да си провери отново ходовата част - говори за вибрации при някаква скорост. От двигател - невероятно, но ще ги има и на място.
                    При моя поне няма нищо подобно. При 150 и 4 000 оборота, даже става по тих.
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от snl Преглед на мнение
                      Здравейте колеги от скоро имам джип и понеже нищо не разбирам се обръщам с два въпроса към вас:
                      1.Зощо когато карам със 140 км се получават вибрации от двигателя в купето сякаш си в танк.
                      2. Какво масло и какво количество трябва да наливам в диференциалите и скоростната кутия и има ли добавка за обезшумяване (диференциалите леко вият).
                      Предварително ви благодаря за компетентните съвети.
                      колега, тук във форума дизеловите грандове с марторели мотор ги нямат за джипове и много не ги карат. участниците са пичове но си пазят честта и не коментират нещо дето не са сигурни или не им е по сърце. аз имам същия и до 160 не съм имал някакви вибрации. мистичните добавки за лсд май само в балканстар ги има. дали имаш лсд - вдигаш задницата, слагаш N и въртиш едно колело, ако и другото се върти в съща посока - имаш лсд, ако не - имаш обикновен диференциал, карай си така. ако имаш излишни пари ремонтирай. полезно е да четеш форума - ще откриеш и неща дето не си се сещал, като например какъв антифриз да наливаш. тук наистина има хора дето ги разбират джипките и ще ти помогнат ако си на зор. карай си машинката и си я гледай и ще те слуша. ако се опиташ да се качиш на вр. Ботев с нея може да имаш проблеми как да те свалят после оттам, но със снега калта и бордюрите в града проблеми няма да имаш

Коментар

Първоначално публикуван от ogii Преглед на мнение
                        колега, тук във форума дизеловите грандове с марторели мотор ги нямат за джипове и много не ги карат. участниците са пичове но си пазят честта и не коментират нещо дето не са сигурни или не им е по сърце. аз имам същия и до 160 не съм имал някакви вибрации. мистичните добавки за лсд май само в балканстар ги има. дали имаш лсд - вдигаш задницата, слагаш N и въртиш едно колело, ако и другото се върти в съща посока - имаш лсд, ако не - имаш обикновен диференциал, карай си така. ако имаш излишни пари ремонтирай. полезно е да четеш форума - ще откриеш и неща дето не си се сещал, като например какъв антифриз да наливаш. тук наистина има хора дето ги разбират джипките и ще ти помогнат ако си на зор. карай си машинката и си я гледай и ще те слуша. ако се опиташ да се качиш на вр. Ботев с нея може да имаш проблеми как да те свалят после оттам, но със снега калта и бордюрите в града проблеми няма да имаш
                        За останалото съм съгласен, ама за маркираното в червено Да не би моя Великия Вожд някой да го е ассистирал при слизането от вр.Ботев?
                        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
                        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                          За останалото съм съгласен, ама за маркираното в червено Да не би моя Великия Вожд някой да го е ассистирал при слизането от вр.Ботев?
                          Твоя Велик Вожд е 4.0 ауто +242 а 2.5 тд 115кс рк и 231 е съвсем друго нещо

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                            ама сам ли беше или имаше асистент на съседната седалка,а?

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              При моя поне няма нищо подобно. При 150 и 4 000 оборота, даже става по тих.
                              Моят на 150 е с 3000 /min със 160 е ~3250 - повече засега не съм, но има доста резерв.
                              На 4-та до 110 дори не се налага 5-та.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X