Джипа днес ме изненада неприятно. До вчера е каран ежедневно без никакви проблеми.
Днес сутринта не позна нито един от двата ключа. При контакт жълтата лампа със задрасканото ключе светва, угасва за секунда и светва отново, стартера не върти.
До тук: проверих всички бушони под таблото и при двигателя, буксите на ECU-то са чисти и сухи, модула под волана също. Разкачих акумулатора за 10 минути - няма промяна. И двете дистанционни работят нормално. Прегледах кабелите към шофьорската врата - видимо няма проблем, всички копчета по вратата работят. Стартера го проверих през буксата на релето - мотора върти нормално.
Има ли нещо друго което бих могъл да направя и/или проверя?
					Днес сутринта не позна нито един от двата ключа. При контакт жълтата лампа със задрасканото ключе светва, угасва за секунда и светва отново, стартера не върти.
До тук: проверих всички бушони под таблото и при двигателя, буксите на ECU-то са чисти и сухи, модула под волана също. Разкачих акумулатора за 10 минути - няма промяна. И двете дистанционни работят нормално. Прегледах кабелите към шофьорската врата - видимо няма проблем, всички копчета по вратата работят. Стартера го проверих през буксата на релето - мотора върти нормално.
Има ли нещо друго което бих могъл да направя и/или проверя?

Да, 40 години опит в работата с каква ли не техника
 Да, 40 години опит в работата с каква ли не техника ...
... ....
.... )преди години не бях ме обзавели с "читалка" за по-нови машини нямаше да тръгна да те спасявамл
 )преди години не бях ме обзавели с "читалка" за по-нови машини нямаше да тръгна да те спасявамл )не помогна споделяйки знания нямаше да имаме насока.
 )не помогна споделяйки знания нямаше да имаме насока. нямаше да имаме критична пресечна точка.
  нямаше да имаме критична пресечна точка. ...
...

Коментар