Здравейте колеги имам сления проблем не ми се включва допълнителната водна помпа и парното ми духа слабо ,какво я включва датчик и тн. благодаря предварително !
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Проблем с парно на джип гранд чероке 2.7 црд
Свий
X
-
От: Проблем с парно на джип гранд чероке 2.7 црд
Па, погледнѝ си нивото на антифриза? Стрелката на температурата на "водата" къде стоЙ ?Първоначално публикуван от ivanovjeep Преглед на мнениеДа точно него имам предвид
когато карам извън града примерно с 2000 оборота на двигателя има парно когато паднат оборотите намаля притока на топло !В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Колега всичко е наред ниво на антифриз стрелката стои точно където трябва , аз съм ПРОФЕСИОНАЛЕН ШОФЬОР ОТ 30 г. всичко ми е ясно за нивото на антифриз температура и тн.Работя като шофьор ,просто попътах някой колега дали знае каво управлява тази помпа >
Коментар
-
ако ти пада температурата след като го оставиш да поработи на място може би си за термостат
а топлото при мен е така,карам на далеч,настроил съм го на 27 градуса и след като ги направи в купето започва само да ги подържа,демек може и да подухва леко хладно,намаля дебита и те така
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар