Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee III

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Grand Cherokee III

Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнение
    Опс, Жоро, сега вече настъпи мотиката.....
    НЕма мотика, те сега го сметнах на коляно - 387 коня на колелата му трябват само за въздушното съпротивление при 250км/ч. И съм закръглявал надолу.
    Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

Първоначално публикуван от slowtraveler Преглед на мнение
      Това, че те е яд, че си се прекарал, че освен че гори като змей, но колата ти не може да вдигне на равно 250км/ч си е лично твой проблем.
      Също е твой проблем, че се опитваш с гръмки слова да правокираш колегите - който се вързал - вързал
      Предполагам (за да си толкова убеден в правотата си) поне още някой го е правил този номер с Джип с 5.7 - дай нагледен пример...
      Ама да не е Крайслера 300 с този двигател - неговата аеродинамика позволява това - все пак е лек автомобил...
      ПРЕДЛАГАМ нагледен пример. Ма нищьети да са фанити нящу?
      Не мисля да съм се прекарал, че за 20 000 лева съм си взел кола със самолетен двигател, с три Eaton ELSD диференциала, пък нека ми харчи 2-3 литра повече от дизелор за 100+ хил. лева с две фрикционни муфТи, но ти се утешавай-утешавай
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от ivaningbg Преглед на мнение
        Цецо печели баса, а Гагич загуби. Правилно, това са турбовалните газотурбинните двигатели, с които се занимавам по цял ден. Нещо дефиницийката ми се губи за понятието "зле". А ти после си представи,що тогава аджеба Ф1 са толкоз прости и не използват газотурбинни двигатели, както не използват и дизеловите?
        Не си спомням да съм се хващал на някакъв бас със старшината от камионния полк?
        В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          ПРЕДЛАГАМ нагледен пример. Ма нищьети да са фанити нящу?
          Не мисля да съм се прекарал, че за 20 000 лева съм си взел кола със самолетен двигател, с три Eaton ELSD диференциала, пък нека ми харчи 2-3 литра повече от дизелор за 100+ хил. лева с две фрикционни муфТи, но ти се утешавай-утешавай
          Ще ти харчи само 2-3 литра само повече от нашите, нали знаеш кога? Гат пръдне гугутка. Твоето ХЕМИ го дават 18/100 разход и то бензин. Че аз по-добре на земята да го изливам тоя бензин,отколкото в резервоара на горелката, па ако ще и самолетен двигател да е. Мевду другото, самолетните двигатели,които не са турбовални, не горят 18/100, нали така?
          JEEP Grand Cherokee WK2; 184kW (250 PS), 2017 г.
          Тел: +359 887 847261

Коментар

Силно сгагичосване на темата.

Преповтарям препоръката си Гагич да предлага басове само в Политиката.

А тази я затварям поне временно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X