То е ясно от заглавието - кои са слабите страни на модела?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Ма Търтей нещо се е побъркАл. Тоз кенеф, щото нали "мама има същото, ZJ, ма то се тая", дето от клатене те кара да си изповръщаш червата... Кво е заразпитвал за него?
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Само за протокола и разни досадници - мама няма щото един подпийнал негър спря в него и стана триъгълно. След което си купи нова кола от магазина.
Та нещо по въпроса да кажеш или пак само лакърдиш?
И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Само за протокола и разни досадници - мама няма щото един подпийнал негър спря в него и стана триъгълно. След което си купи нова кола от магазина.
Ще кажа.
Чакай сега го пиша.
Дълго е кокото трите тома на "Война и мир"
Ма Търтей нещо се е побъркАл. Тоз кенеф, щото нали "мама има същото, ZJ, ма то се тая", дето от клатене те кара да си изповръщаш червата... Кво е заразпитвал за него?
Докато му сменят амортисьорите, то станало триъгълно.
Айде и аз да гагичосам малко темата. При всичкото ми озъртане за Джип и при твърдото ми убеждение, че дизеловият двигател е принципно по-добрата технология, никога и през ум не ми е минавало да си взема дизелов Джип.
Ама всъщност се абонирам за темата за да прочета какво дълго пише Кинекс.
Търтей, има поне 3 обективни теми за WK / WH в раздел Jeep. И още 303 оплаквателни - всичките от собственици на crd-та. Направи си труда да прочетеш там. Щом съм досадник, няма да ти отделям специално внимание. Направѝ като майка си - купѝ си Gега от магазина.
България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар