Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Добри - доверени сервизи за WJ в София

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Добри - доверени сервизи за WJ в София

Още един глас от мен ЗА Димата.

Коментар

Първоначално публикуван от EXALIBUR Преглед на мнение
      Аз така и не мога да разбера какво им е толкова страшното на тия коли че не искат да ги пипат. Двигатели като двигатели, единственото по странно нещо е че диференциалите не са като на повечето автомобили-разглобяеми прасе и кожух на моста, ама нищо страшно. Има цели мостове на разумни цени.
      Кое им е страшното.
      Поздрави!
      Мързи ги да четат. А колите са все още редки и няма откъде да видят "как са праЙ". Пък има толкова документация из интернета, и форуми на собственици, и клипове в "тубата" как се разглобява и сменя това или онова. Но-о-о-о трябва да знаеш поне... руски език за да ги разбереш.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
        Аз залагам името и репутацията си СРЕЩУ каквото и да е вземане даване с Димата/Дмитрий Куадра, който както иска така да го чете!
        Opposite! Definitely!
        Да не се впускам в подробности и описания, но: С две ръце "ЗА" Димата/Quadra!
        Наистина, никой не е безгрешен и не може да бъде, но досега 4г. единствено Димата не се "провалял"... досега :-)
        Поне при мен. Това е частен случай, разбира се. :-) Не ангажирам никой с това...
        BatGeorgeone, язък ти за името и репутацията...
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
        2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Първоначално публикуван от lordoff Преглед на мнение
          Opposite! Definitely!
          Да не се впускам в подробности и описания, но: С две ръце "ЗА" Димата/Quadra!
          Наистина, никой не е безгрешен и не може да бъде, но досега 4г. единствено Димата не се "провалял"... досега :-)
          Поне при мен. Това е частен случай, разбира се. :-) Не ангажирам никой с това...
          BatGeorgeone, язък ти за името и репутацията...
          Твоето мнение си е твое, всеки има право на такова, аз моето за Дмитрий съм си го изградил на база едни 12тина години взаимоотношения и патила не еднократни.
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            Твоето мнение си е твое, всеки има право на такова, аз моето за Дмитрий съм си го изградил на база едни 12тина години взаимоотношения и патила не еднократни.
            Абсолютно съгласен! Затова е форума - споделяме лични впечатления, знания, опит.
            С единствената идея, някога на някого всичко това да бъде полезно!
            Не оспорвам чуждото мнение, просто изложих и моето.
            Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
            2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X