Аз така и не мога да разбера какво им е толкова страшното на тия коли че не искат да ги пипат. Двигатели като двигатели, единственото по странно нещо е че диференциалите не са като на повечето автомобили-разглобяеми прасе и кожух на моста, ама нищо страшно. Има цели мостове на разумни цени.
Кое им е страшното.
Поздрави!
Мързи ги да четат. А колите са все още редки и няма откъде да видят "как са праЙ". Пък има толкова документация из интернета, и форуми на собственици, и клипове в "тубата" как се разглобява и сменя това или онова. Но-о-о-о трябва да знаеш поне... руски език за да ги разбереш.
В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Аз залагам името и репутацията си СРЕЩУ каквото и да е вземане даване с Димата/Дмитрий Куадра, който както иска така да го чете!
Opposite! Definitely!
Да не се впускам в подробности и описания, но: С две ръце "ЗА" Димата/Quadra!
Наистина, никой не е безгрешен и не може да бъде, но досега 4г. единствено Димата не се "провалял"... досега :-)
Поне при мен. Това е частен случай, разбира се. :-) Не ангажирам никой с това...
BatGeorgeone, язък ти за името и репутацията...
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Opposite! Definitely!
Да не се впускам в подробности и описания, но: С две ръце "ЗА" Димата/Quadra!
Наистина, никой не е безгрешен и не може да бъде, но досега 4г. единствено Димата не се "провалял"... досега :-)
Поне при мен. Това е частен случай, разбира се. :-) Не ангажирам никой с това...
BatGeorgeone, язък ти за името и репутацията...
Твоето мнение си е твое, всеки има право на такова, аз моето за Дмитрий съм си го изградил на база едни 12тина години взаимоотношения и патила не еднократни.
Твоето мнение си е твое, всеки има право на такова, аз моето за Дмитрий съм си го изградил на база едни 12тина години взаимоотношения и патила не еднократни.
Абсолютно съгласен! Затова е форума - споделяме лични впечатления, знания, опит.
С единствената идея, някога на някого всичко това да бъде полезно!
Не оспорвам чуждото мнение, просто изложих и моето.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Коментар