Здравейте колеги.Днес установих странен теч на антифриз или поне на такова ми се стори.Първо забелязах леко капане по стелката на пасажерското място.Махнах кората под жабката и установих че теча идва някъде от там.Моля помагайте,и идея си нямам от къде пък там ще прокапе.Джипа е Jeep Lyberty 3.7(211кс)
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Странен теч.
Свий
X
-
От: Странен теч.
Пипаш леко мазно,пробваш леко люто -антифриз.Внимание отровно.Продължаваш да разглобяваш ,май на тия курници се сваля и жабката.Ползваш жокер -обади се на дядо Владо примерно но рано сутрин да си първи.Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнение..... антифриз или поне на такова ми се стори.
Това последното майтап ....
Коментар
-
От: Странен теч.
Не е добра идея, защото дори да спре теча ще е временно а и ще запушиш значително радиаторчето за парното и зимата ще мръзнеш, сега е момента покрай вече топлото време, да разглобиш таблото и смениш радиаторчето, аз съм го играл на предишната ми фронтера, отне ми 3 часа разглобяване и още толкова за сглобяване, бях се стреснал по едно време че никога няма да успея да го сглобя, така изглеждаше без таблоПървоначално публикуван от tsani Преглед на мнениеНе може ли да се спре с нещо за теч.Че това разглобяване хич не ми е по вкуса.
, това с помощта на колега който беше описал стъпка по стъпка кое къде се сваля първо и т.н.
Добавките за запушване на течове се ползват само и единствено за аварийни нужди, колкото да се придвижиш до сервиза.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар