Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Странен теч.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Странен теч.

Здравейте колеги.Днес установих странен теч на антифриз или поне на такова ми се стори.Първо забелязах леко капане по стелката на пасажерското място.Махнах кората под жабката и установих че теча идва някъде от там.Моля помагайте,и идея си нямам от къде пък там ще прокапе.Джипа е Jeep Lyberty 3.7(211кс)

От: Странен теч.

Парното вероятно.

Коментар

Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнение
      ..... антифриз или поне на такова ми се стори.
      Пипаш леко мазно,пробваш леко люто -антифриз.Внимание отровно.Продължаваш да разглобяваш ,май на тия курници се сваля и жабката.Ползваш жокер -обади се на дядо Владо примерно но рано сутрин да си първи.
      Това последното майтап ....

Коментар

Антифриз е със сигурност.

Коментар

Лош късмет колега. Сваля се волана и цялото табло за да се смени радиаторчето. Можеш да го шунтираш до зимата но...

Коментар

Не може ли да се спре с нещо за теч.Че това разглобяване хич не ми е по вкуса.

Коментар

Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнение
              Не може ли да се спре с нещо за теч.Че това разглобяване хич не ми е по вкуса.
              Не е добра идея, защото дори да спре теча ще е временно а и ще запушиш значително радиаторчето за парното и зимата ще мръзнеш, сега е момента покрай вече топлото време, да разглобиш таблото и смениш радиаторчето, аз съм го играл на предишната ми фронтера, отне ми 3 часа разглобяване и още толкова за сглобяване, бях се стреснал по едно време че никога няма да успея да го сглобя, така изглеждаше без табло , това с помощта на колега който беше описал стъпка по стъпка кое къде се сваля първо и т.н.

Добавките за запушване на течове се ползват само и единствено за аварийни нужди, колкото да се придвижиш до сервиза.

Коментар

Мда прав е колегата за добавките за съжаление.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X