Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет относно стар модел Черокченце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Моля за съвет относно стар модел Черокченце

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
    Ако десния волан не е проблем, на острова в Англия има много и излизат и на добри цени, разбирай 2-2500лв + цената да си го докараш, което е мноооого под 4-5 бона в левове и няма да вземеш котка в чувал от някой джамбазин...
    Така е , прав си колега , ама тая работа , където волана е от грешната страна на колата , смятам , че не е правилна в нашите географски ширини . Вероятно се свиква с управлението , но все пак са си рисков фактор за ПТП десните волани . Относно котката в чувала ............... и тук си имаме достатъчно читави коли , просто трябва да сме готови да платим малко повечко парички за тях , за да не ни излезе после икономията през носа .
    Jeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
    Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.

Коментар

Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнение
      Така е , прав си колега , ама тая работа , където волана е от грешната страна на колата , смятам , че не е правилна в нашите географски ширини . Вероятно се свиква с управлението , но все пак са си рисков фактор за ПТП десните волани . Относно котката в чувала ............... и тук си имаме достатъчно читави коли , просто трябва да сме готови да платим малко повечко парички за тях , за да не ни излезе после икономията през носа .
      Прав си!
      Ходил съм къде ли не за коли,все същата работа! Най добре от тук! За смяна на дирекция, слагай още 2бона и дето викаш....икономията през носа!
      jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Няма значение ,къде ти е волана,дерето винаги ти е от едната страна.Защо трябва да даваш примерно 8к.когато има такива с десен волан за 4к.И двете вършат една работа.

Коментар

Да , но тук колегата не търси машина за тежки преходи , а за приятни моменти на шосето . А какво приятно има в това , докато се изнесеш , за да погледнеш дали може да изпревариш , и да ти отнесат колата , защото си навлязал в насрещното . Ако се мине само с ламарини , добре , но ако има и смърт на пътя , тогава какво става ............ ! Върви тогава обяснявай , че защото си дзифтар , си си купил кола с десен волан , понеже си по-умен от останалите участници в движението . Аз съм ЗА , да се забранят десните волани по националната пътна мрежа , защото и без това имаме достатъчно други предпоставки за ПТП .

Коментар

Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнение
            ...Аз съм ЗА , да се забранят десните волани по националната пътна мрежа , защото и без това имаме достатъчно други предпоставки за ПТП .
            Абсолютно подкрепям, имам ПТП с ТИР с десен волан (?!?), който дори трудно държеше лентата си...
            Иначе кола може отвсякъде да се вземе, но задължително да се види на живо!
            WG Limited 2.7 CRD 02
            WG Overland 2.7 CRD 04/05

Коментар

Без да искаме разводнихме темата , и така и не разбрахме колегата към какво точно се насочи , за да може да помагаме и в последствие .

Коментар

Първо искам да благодаря за мненията, а и за хубавите предложения, но и искам да попитам, кои модели имат опцията да са само с един задвижващ мост, а не постоянно 4х4? Че тия парт тайм фул тайм, за лаик като мен ми идват в повече?
                п.с и само да кажа, там дето мислех да го карам това жипчИ се качих с на жена ми пежото, та зор няма да види никакъв предполагам

Коментар

Първоначално публикуван от Praz4o Преглед на мнение
                  Първо искам да благодаря за мненията, а и за хубавите предложения, но и искам да попитам, кои модели имат опцията да са само с един задвижващ мост, а не постоянно 4х4? Че тия парт тайм фул тайм, за лаик като мен ми идват в повече?
                  п.с и само да кажа, там дето мислех да го карам това жипчИ се качих с на жена ми пежото, та зор няма да види никакъв предполагам
                  Гледаш да е с такъв лост

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:select-trac.jpg
Прегледи:4
Размер:42.0 КБ
ID:5757087

Коментар

Или с тази раздатка 231,бавна и здрава.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:command-trac.gif
Прегледи:2
Размер:8.2 КБ
ID:5757107
                    Jeep Grand Cherokee WJ 2.7 CRD
                    Toyota Hilux III

Коментар

Първоначално публикуван от Praz4o Преглед на мнение
                      Че тия парт тайм фул тайм, за лаик като мен
                      Звънни
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X