Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моля за съвет относно стар модел Черокченце

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моля за съвет относно стар модел Черокченце

Здравейте, зелен съм като марул и горе долу толкова негоден за консумация без ракия, но много харесвам старите, ръбести модели на Чероки.
    вчера по магистралата изпреварих едно и старата краста се завърна, беше зелено, беше високо и беше дървено като главата ми - КЛАСИКА!
    Доста изчетох, но все пак искам да попитам някой от по- опитните от мен, кой модел старо Чероки да търся, с какъв двигател, а и като го купя на кой да го закарам да го направи безсмъртно. Не мисля да му взимам живота, просто кскам да си го имам. Няма да ходи по баирите, най много някакви разходчици. Като ултра неук - загледах това -Без линкове , поствам за да обрисувам какво търся. Много ще съм ви благодарен ако ми дадете съвет.
    Последно редактирано от CarTest™; 08-06-17, 20:48.

От: Моля за съвет относно стар модел Черокченце

4.0 бензин от дъртите.
    o888 37 63 69

Коментар

Здрасти и добре дошъл във форума , вземи ZJ Grand Cherokee 4,0 бензин сложи и газ ако няма !
      Ако си дизелофил нямаш избор 2,5 TD с ръчна скоростна кутия , при бензиновите имаш избор 2,4i и 4,0i ....!
      Задължително оглед при Дядо Владо ако си от София !
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Много благодаря! По принцип нямам проблем с вида гориво, за това ще наблегна на съветите, дано намеря нещо читаво.

Коментар

Аз имам 2,4i 2002г и съм доволен от Черока и то много.Имах грижи от начало още при купуването,тъй като имаше издухана гарнитура и счупен сегмент
          но така стана по добре че сега мотора се ревизира,смених доста неща които рано или късно трябваше да се сменят и сега ДВГ стана почти като нов.
          Маслото както съм го налял след ремонта,не е мръднало нито мм вече 1800км. Мааалко по висок е и с форма на "кутия за обувки(там му е чара) ",няма място(степенка) за
          левия крак,но това не е болка за умиране. Както каза и Еди,нека го погледнат преди да го вземеш или той или дядо Владо,ще получиш компетентен отговор.
          Слагай и ГИ и кефа ще е пълен! Но гледай да е маркова и при кадърен майстор.
          jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Първоначално публикуван от Praz4o Преглед на мнение
            Много благодаря! По принцип нямам проблем с вида гориво, ...
            Определено за предпочитане са бензиновите двигатели, което в случая означава най-вече 4-литровия, който на "Чероки" си е супер.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Прерових целия нет, но не видях нещо да ми хареса, иначе сега след вашите съвети наистина прегледах предложенията и за бензин се точа на 4.0, а иначе на тия 2.5 мисля че имаше разговор относно раздатките .. та намерих един Quadra Track 2.3 Grand Cherokee, ще ходя да го гледам, а ако познавате някой, който има хубава машина за продаване - споделете.

Коментар

Първоначално публикуван от Praz4o Преглед на мнение
                Прерових целия нет, но не видях нещо да ми хареса, иначе сега след вашите съвети наистина прегледах предложенията и за бензин се точа на 4.0, а иначе на тия 2.5 мисля че имаше разговор относно раздатките .. та намерих един Quadra Track 2.3 Grand Cherokee, ще ходя да го гледам, а ако познавате някой, който има хубава машина за продаване - споделете.
                Раздатките на старото дизелово Чероки XJ само парт-тайм. Бензиновите имат и фул-тайм. Какво е това "Quadra Track 2.3 Grand Cherokee" ?
                България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Останах с впечатление от първия пост, че човека търси Чероки XJ..Къде намесвате Грандове и т.н, и мотори 2.4, а пък 2.3 изобщо не знам да има , нито на Черок, нито на голям Черок. Това, което се търси, има мотор 4.0 и 2.5 бензин- първия може автомат или ръчка, втория -само ръчка, дизелите не стават при този модел...
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Сгрешил съм при писането, 2.5 е, но да, по същество търся дърто чероки, самоЧероки, не гранд. Разбира се ако не намеря ще се преориентирам. Та до тука - 90-96 няма интересни освен един в софия 2.5 турбо с цена 6500

Коментар

Много ще сгрешиш ако си вземеш дизелово чероки

Коментар

Така е по-вярно:

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
                        Много ще сгрешиш ако си вземеш дизелово чероки...
                        ...преди 2002 г. и появата на 2,8 CRD двигателите в Cherokee KJ!
                        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Колега, имаш ЛС.

Коментар

Колегата трябва да поизтрие малко лични съобщения , че няма място за изпращане на нови
                            Jeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
                            Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.

Коментар

Ако десния волан не е проблем, на острова в Англия има много и излизат и на добри цени, разбирай 2-2500лв + цената да си го докараш, което е мноооого под 4-5 бона в левове и няма да вземеш котка в чувал от някой джамбазин...
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X