Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Отскоро собственик на Гранд Чероки 2.7. Но с Прекалено стегнат волан

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Отскоро собственик на Гранд Чероки 2.7. Но с Прекалено стегнат волан

Два инча по обиколката е празния ход на волана.
    Не трябва да се намаля на по-малко от един инч.

Коментар

за сега ,,добре,,ходих на стенд но човека каза нямаш проблемвдигна предница,въртя гуми не затяга, амортисьора е здрав,абе мистикахидравликата работи,според мен дене съм критерийостава маслото в нея нещо да ми прави парчета,според вас може ли това да е един от проблемасамо че не знам как да източа и промия системата,не ме разбирайте погрешно,не съм стиснат,просто искам сам да си човъркамняма такъв кеф ,да видиш как добичето се оправяот собствените ти ръце

Коментар

И при мен е странно, правени са три реглажи и положението е еднакво и на двете страни. Хидравликата е добре, нито вие , нито спира. Според мен наистина може да е от нови части. Помня едно време като се сменяха камъните по окачването на руските коли винаги е стегнато. Може би ще разкача кормилната щанга и на ръка да пробвам, колко е стегнато, но като няма база за сравнение, ще е трудно.

Коментар

сга да изплюя камъчетомайстора смени дихтунги 4 и 5 цилиндър,отпусна двигателя и сигурно е разкачил и хидравликата,нормално според мен,не плюя момчето,за нашия край той е доктора на мерцедес и е много читав пичпояви се странен шум и аз се наакахбряя маа му ми сятова със шума след три дена,бегом обратно и ми светна в тъпата чутура че е хидравликатаотворихме капачката, ааааааааа там било заровено кучетоо маслото на дъното,има ама малкотогава той извади една туба и го доля,спря да виеох кееефффтова упражнение преди два месеца,и от преди една седмица ,чумката, демек моятаизрева ,любомиреееее,така ми казва когато трябва да ме навика за нещонещо става с джипа,и от тогава тоя волан ме притеснявата ако му налея равенол дали ще има ефект според вас или пак автогол

Коментар

Ако става въпрос за 2,7 CRD може да сипеш ATF+4 , Dextron 2 или 3 не пречи !
            Виж къде се губи маслото преди да пуснеш тема "От къде да намеря хидравлична помпа ......."
            При подобни операции понякога се прищипва и се къса маркуча от казанчето до помпата !!!
            Еди Рангелов : 0885 088 444
            Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X