Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ 4,7 2000г, проблем с паметта на огледалото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Cherokee WJ 4,7 2000г, проблем с паметта на огледалото

Аз го имам абсолютно същия проблем. Играх си да смъквам кори от врати, да разкачам кабели...Проверил съм всичко де що е жица от вратата до купето. Явно му е заложено да забива шАфорското огледало надоло (без значение кои екстри са включени или изключени). Разкачането на кабелите е просто временно решение, но както вече каза @traun зависи от облеклото и обувките, а с разкачени кабели по седалки и огледала не е приятно. Друго нещо което ми направи впечетление. Откачих всичко де що е жица към самото огледало (включително кабела за електро-хроматично затъмняване, подгряването и движението на огледалото) момента на обратно закачане е същия при отключване. Явно бордовия компютър си открива чарка, че е обратно закачен и си го мести сам. Един познат ми каза че може да е (заводска) грешка в електрониката. Честно казано дразни...но не пречи. Дано съм бил полезен.
    It's a JEEP thing, something you won't understand!

Коментар

От: Grand Cherokee WJ 4,7 2000г, проблем с паметта на огледалото

Първоначално публикуван от durtiq666 Преглед на мнение
      Аз го имам абсолютно същия проблем. Играх си да смъквам кори от врати, да разкачам кабели...Проверил съм всичко де що е жица от вратата до купето. Явно му е заложено да забива шАфорското огледало надоло (без значение кои екстри са включени или изключени). Разкачането на кабелите е просто временно решение, но както вече каза @traun зависи от облеклото и обувките, а с разкачени кабели по седалки и огледала не е приятно. Друго нещо което ми направи впечетление. Откачих всичко де що е жица към самото огледало (включително кабела за електро-хроматично затъмняване, подгряването и движението на огледалото) момента на обратно закачане е същия при отключване. Явно бордовия компютър си открива чарка, че е обратно закачен и си го мести сам. Един познат ми каза че може да е (заводска) грешка в електрониката. Честно казано дразни...но не пречи. Дано съм бил полезен.
      Ами вече две седмици карам с изключена екстра за връзка с дистанционните , съответно нямам памет 1 и 2 на седалката но това не ме бърка защото основно аз си го карам. Не ми се е налагала корекция на огледалото и ме дразни единствено факта че имам екстра а реално я нямам.
      Yamaha XV1900-личен
      Range Rover L322, 3.0 td6 Vogue-за кучето, 3.6/272 PS 2008- на детето
      JEEP WJ4,7-продаден със сълзи на очи
      Daihatsu Rocky Fourtrak отново ме усмихна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X