Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Cherokee WJ 4,7 2000г, проблем с паметта на огледалото

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Cherokee WJ 4,7 2000г, проблем с паметта на огледалото

Здравейте банда!
    Реших да се обърна към Вас за съвет какво да правя? С моя красавец се обичаме много но имаме леко несходство в характерите. Аз твърдя че огледалата, както ги наглася , така искам и да ги намирам но ....след всеки престой, по-голям от 5(пет) минути, намирам лявото огледало да гледа надолу. И това не е, защото съм му купил нови гуми... неее. Гумите си ги има от 2 седмици. Така си е от една година но все не ми стигат ръце да Ви се оплача от него. Надявам се, че той няма да прочете това и да почне и с дясното да прави този номер. Не че не мога да го преглътна, все пак се обичаме, но ако мога да го "излекувам" то това би ми доставило едно по-голямо душевно спокойствие.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:89.3 КБ
ID:6129650
    PS Станах рано в неделя не да се оплаквам а просто кучо нещо сънува та ми се разлая в 6.00. Спорен ден на всички вас, които имате търпението да чете това
    Yamaha XV1900-личен
    Range Rover L322, 3.0 td6 Vogue-за кучето, 3.6/272 PS 2008- на детето
    JEEP WJ4,7-продаден със сълзи на очи
    Daihatsu Rocky Fourtrak отново ме усмихна

От: Grand Cherokee WJ 4,7 2000г, проблем с паметта на огледалото

Аз го имах тоя проблем, като взех моя. След като пренастроих паметта на седлката и се оправи.
    Opel Frontera A 2.5tds ' 98 (Тера)
    Renault RX4 '02 2.0 (Архи)

Коментар

Много пъти съм настройвал паметта и за №1 и за №2, с мисълта, че може само от №1 да се влияе ... уви не се получава! Очаквам др. предположения
      Yamaha XV1900-личен

Коментар

Първоначално публикуван от TodorVt Преглед на мнение
        Много пъти съм настройвал паметта и за №1 и за №2,
        Със сив и черен ключ и дистанционно ли си?
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
          Със сив и черен ключ и дистанционно ли си?
          така е , имам сиво и черно дистанционно с ключове
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:viber image.jpg
Прегледи:1
Размер:67.3 КБ
ID:5746597
          Yamaha XV1900-личен

Коментар

така е , имам сиво и черно дистанционно с ключове
            [ATTACH=CONFIG]905288[/ATTACH]
            Със сивата дистанция настройваш СИВИЯ бутон и съответно черната-черния!
            Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
            0888854582
            Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
            Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
              Със сивата дистанция настройваш СИВИЯ бутон и съответно черната-черния!
              Е то треа да си малоумен да направиш обратното .
              Забележка:не настройваш с дистанционното НИЩО. То е само за да се приведе в желаната позиция седалки и огледала спрямо това кой отключва- сив или черен ключ.Настройвам си желаната позиция на огледала и седалка, натискам SET+1 и това е за черното дистанционно, а SET+2 е за сивия или къфто там цвят е че мен ми е по скоро бежово.После излизам , препикавам някое храстче и като седна ..... voila-резултата от снимката
              Последно редактирано от TodorVt; 12-03-17, 19:46.
              Yamaha XV1900-личен

Коментар

SET+1 какво означава, натискаш ги заедно ли? Първо трябва да натиснеш 1 или 2 съответно за другото дистанционно, настройваш позициите на огледалата и седалките и след това натискаш SET. Бутонът премигва и "казва" че е запомнено. Ако ли, пък, пак не става и само ти си караш джипката, изключи от конзолата над огледалото функцията и си ги настрой един път нещата за всички дистанционни.
                Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
                Toyota RAV4 XA10 3S-FE
                Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Е то треа да си малоумен да направиш обратното .
                  Не бе,не в тоя смисъл!!!

То и аз кат взех Жипа в началото настройвах /да ме пита човек що ли,след като го шофиргам само аз/,и в един момент изключих екстрата че примерно на дълъг път или в зависимост с какви дрехи и обувки влизам,се си променям нещо по малко.Най често облегалката.
                  0888854582

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
                    Не бе,не в тоя смисъл!!!

То и аз кат взех Жипа в началото настройвах /да ме пита човек що ли,след като го шофиргам само аз/,и в един момент изключих екстрата че примерно на дълъг път или в зависимост с какви дрехи и обувки влизам,се си променям нещо по малко.Най често облегалката.
                    като настроиш огледалото отново сложи в неутрално положение ключето за огледалата

Коментар

Първоначално публикуван от demiro Преглед на мнение
                      SET+1 какво означава, натискаш ги заедно ли? Първо трябва да натиснеш 1 или 2 съответно за другото дистанционно, настройваш позициите на огледалата и седалките и след това натискаш SET. Бутонът премигва и "казва" че е запомнено. Ако ли, пък, пак не става и само ти си караш джипката, изключи от конзолата над огледалото функцията и си ги настрой един път нещата за всички дистанционни.
                      След позициониране натискам първо SET после 1 и отгоре на конзолата изписва memory #1 positions set /Запазват се настройките за всичко с изключение на лявото огледало !!!/ , сега изключих екстрата от конзолата и ще пробвам пак - ако довечера не рева отново, значи се е получило

Първоначално публикуван от matorsko6 Преглед на мнение
                      като настроиш огледалото отново сложи в неутрално положение ключето за огледалата
                      за една година какви ли не положения , стойки и чалъми не съм пробвал.... само кучешката не ме кефи че много нисък и трябва да излизам
                      Мислех си дали някой може да каже де му е паметта за тези неща и ако я сменя дали ще се оправи или е причина самото огледало ... те такива главоблъсканици
                      Последно редактирано от TodorVt; 13-03-17, 15:20. Причина: добавена мисъл
                      Yamaha XV1900-личен

Коментар

Първоначално публикуван от matorsko6 Преглед на мнение
                        Ааа....туй май за къмто мен е насочено!
                        Е....не съм па чак толкУз илитерат!
                        Просто тая екстра не ми трябва!
                        0888854582

Коментар

Да се похваля, че с изключването на екстрата се реши и проблема.Това означава че проблема не е в огледалото, сега остава въпроса как да си оправя паметта на седалките и да си използвам екстрата? Не обичам да се примирявам с неизправности, които могат да се отстранят та ако има разумни предложения бих се вслушал!
                          Yamaha XV1900-личен

Коментар

....след всеки престой, по-голям от 5(пет) минути,....
                            ...нямам време да му се заровя по схемите, но ми се струва лош контакт някъде. За толкова време "заспива" боди контрол модула и електрониката по колата, заспивайки изключва това онова, и нещо си намира верига през огледалото. Ако ти се занимава, разкачи и закачи всички куплунги на боди контрола, контрола на седалките и куплунгите във вратите....
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Благодаря за съвета Дядо, ще го опитам това но малко да се стопли навън. Даже и спейче ще го почерпя за контактите надявам се няма да се сърди! Поздрави и спорна ти желая.
                              PS Ако се сещаш есента идвах при теб за смяна клапи на парното. След прегледа каза да сменя термостата и радиатора на парното и каза, че клапите са здрави. Така се и оказа....смених радиатора и термостата а клапите вече ги имах и затова също бяха сменени.
                              Yamaha XV1900-личен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X