Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мнение за двигател 2.0 CRD на Jeep Patriot информация за марката като цяло

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от мишоци Преглед на мнение
    Ами майка ми си го има вече 6 години, никакви проблеми. Къщата ни е в едни баири, газ колку може, товарене, юркане, на лов, на риба /майка ми е ловджиийка и рибарка, има 7 пушки и над 100 въдици/. Никакви ядове! Корава машина.
    Работата май отива на късмет. Със сигурност при покупка ще се провери какво е състоянието и ако двигателят дава добри показатели за живот ще се вземе, но оттам нататък работата отива на късмет. Някой са супер доволни от този двигател други не. Макар че не знам тези които се оплакват във VW форумите дали са с този "уж" ревизиран двигател от 2008-ма година.

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
    Аз не съм фен на VAG групата но все пак има проблем с помпата за ниско налягане на горивото , протича няма ремонт сменяш с нова , при проблем с дюзите частичен ремонт ако е възможно или ню . Ниския разход на гориво се компенсира с други разходи , нова дюза около 2000 и т.н.
    Какви са цените горе - долу на:
    Помпа за ниско налягане ?
    Дюза ?
    Маслена помпа (нали и тя уж правила проблем) ?

Пукната глава - главата се пука впоследствие на по горе посочените не фукнциониращи правилно "модули" ли?
    Съжелявам за невежеството!

Благодаря
    Последно редактирано от Чавдар (V93); 17-12-16, 07:28.

Коментар

От: Мнение за двигател 2.0 CRD на Jeep Patriot информация за марката като цяло

Добре щом искаш ето ориентировъчни цени:
      Помпа ниско налягане около 700 лв.
      Дюза около 1900 лв.
      Маслена помпа около 500 лв.

Все пак ако имаш възможност вземи след 2010 г. , или избирай внимателно , а не като един мой приятел "виж каква кола си купих" и после "лелее ма тези били страшни кочини" ........
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X