Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Новият ми GRAND

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Новият ми GRAND

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Толкова го дават в заводските характеристики. Или при теб не мери верно компа или имаш проблем.
    Компа мери вярно, засичал съм го. Къде може да е проблема според теб, ако има такъв.

Коментар

Задръстени филтри, ти май имаш такъв за твърди частици и сажди в изпускателната генерация, или някаква грешка в електрониката. Не спомена ли нещо за чип?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Понеже се повозихме тия дни с Коце,та да кажа и аз.Значи,на дълъг път,ако си гледаш в краката,няма и да разбереш,че се движи.София-Ст.Загора,горе долу 3 цигари време(поне на мен така ми се стори).При 3000 об/мин на 5 предавка(нищо че е автомат-пише си),скороста е 140 км/ч.Двигателя не се чува изобщо,а борд компютъра закова на 11,5 и не мръдна дори като покарахме из града,после и в Пловдив...Усещането за стабилност е-думи нямам направо.Купето е много ергономично,всяко нещо е така поставено,че да е удобно.И не на последно място-ускорението.Комплектацията мотор-скорости-тегло на автомобила е изключително добре изчислено,ефекта от което се усеща още с първото подаване на газта.За сметка на това пък спирачките са преподсигурени.С две думи-уникална джипка.
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Нали? И аз това казах...Приказвайте ми после за Паджери и Патфайндери...
          Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Хайде Коцка, честито!!!
            Хаирлия да е! Безаварийно!
            Да го напълниш с още много деца!!!!!!!
            И да викнеш по едно "малко" от шотландската ракия!

Коментар

Задръстени филтри, ти май имаш такъв за твърди частици и сажди в изпускателната генерация, или някаква грешка в електрониката. Не спомена ли нещо за чип?
              Нямам чип, а скоро наближава смяна на масло и филтри, така че

Коментар

Вижте го тоя в ауспуха, мисля че е с катализатора заедно.

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
                  Понеже се повозихме тия дни с Коце,та да кажа и аз.Значи,на дълъг път,ако си гледаш в краката,няма и да разбереш,че се движи.София-Ст.Загора,горе долу 3 цигари време(поне на мен така ми се стори).При 3000 об/мин на 5 предавка(нищо че е автомат-пише си),скороста е 140 км/ч.Двигателя не се чува изобщо,а борд компютъра закова на 11,5 и не мръдна дори като покарахме из града,после и в Пловдив...Усещането за стабилност е-думи нямам направо.Купето е много ергономично,всяко нещо е така поставено,че да е удобно.И не на последно място-ускорението.Комплектацията мотор-скорости-тегло на автомобила е изключително добре изчислено,ефекта от което се усеща още с първото подаване на газта.За сметка на това пък спирачките са преподсигурени.С две думи-уникална джипка.
                  На теб пък съм много благодарен, че ме насочи към правилната джипка

Коментар

Вижте го тоя в ауспуха, мисля че е с катализатора заедно.
                    Ок. Дано да е от филтри.

Коментар

Първоначално публикуван от miler Преглед на мнение
                      На теб пък съм много благодарен, че ме насочи към правилната джипка
                      То е ясно,ама защо имаш проблем с разхода бре?Ей на,на Коце харчи по-малко,а не го кара с цЕлата газ.
                      0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Честито, Коце!
                        Като го гледам какъв е красавец, чак се замислям, дали да не сменя марката...
                        Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                        Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                          Честито, Коце!
                          Като го гледам какъв е красавец, чак се замислям, дали да не сменя марката...
                          Не съм Коце, ама сменяй!!!
                          Съвет от приятел........!!!!

Коментар

Коце честито. Много радост да ти доставя. Безаварийно каране.
                            О899 2б2 1З2

Коментар

Честито и от мен...
                              много да те радва и слуша...

а цветът е зверски
                              LZ1RED

Коментар

Четейки вашите пожелания/на които много се радвам/ ми става леко и приятно,чувствам се щастлив за това че съм споделил с вас радостта от нашата нова придобивка.Благодяря ви за сърдечните и добронамерени пожелания.Благодаря и на Венци че е създал този форум,който ни дава възможност да общуваме и споделяме всякави наши радости и тезания.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X