Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Новият ми GRAND
Свий
X
-
До: Новият ми GRAND
Направи няколко снимки на интериора,интересуваме,че не съм се качвал в новия,отстрани на стъклата пак ли има много място да си облегнеш лакътя и да караш така.Поставките за чашите къде са,ей такива работи.И непременно дай някакъв среден разход,като си сигурен.
Безавариино !!!TLC 120 Executive 3.0 D-4D,163 h.p.
Honda CBR 4cyl/4str/105 h.p.
Honda Boad 4m/Yamaha 15 h.p.
Всички превозни средтсва за мен са просто начин да ида за риба
Коментар
-
Свата е малко бамбашка, чак сега се похвали
Честото Коцка, много е готин, със здраве да возиш голямото ти семейство в него. Чакаме отзиви и впечатления.
ПоздравиLZ1PER
Коментар
-
Аре сега и тук да му честитя на Коце! Иначе на живо го видях кажи-речи пръв от тук присъстващите. Много е приятна машината, просто като пътно поведение и комфорт е в класи над конкуренцията. Просто се чудя как все още някой може да си купи нещо друго при условие че има такива автомобили... Всяко споменаване на Паджеро например ме кара да се подхилвам като идиот като направя сравнението...
Велик автомобилВеднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Хайде и от мен честито!
п.п.
И Коце да снимаш и да пратиш интериора, за да може Стефан да го види и да смениш фотографа, че иначе ще трябва да го подкупваш
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар