Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с 4.7 quadra drive и лсд

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с 4.7 quadra drive и лсд

Екстра, значи ако реша да оправям предният ще мина само с фрикционните дискове. Освен да питам в Балканстар какви пари им търся и да ме откажат от рано .

Коментар

Според мен изчакай снега и тогава бързай да ги оправяш Едно дават, друго вземат!

Коментар

Ааа, не бързам никак. Докато не стигна до момент в който нямам нужда от тях ще си карам както е в момента - на почто отворен преден диференциал.

Коментар

При мен след смяна на масла преди 5000км+...Сега положението е такова, че при пълен завой на асфалт джипа определено се заключва на всякъде и завива с много напрежение. А реално имам валилок само на задния мост който купих от црд. Това ако го имах и отпред, и се стегне толкова имам чувство че нещо ще се счупи.
          Преди да сложа заден мост с варилок беше много забавно въртеше гуми постоянно на всякаква настилка. Даже се притесних дали няма да ги изтъркам преди зимата

Основно е интересно със закопчан джип зимата ще може ли да се кара? Защото блокаж отпред значи не завиване, дали е така ще кажете

Коментар

При нормално завиване варилока не трябва да заключва. Нали това му е идеята - като е малка разликата между двете колела са като с отключен диференциал. При нарастване на разликата - чаключва постепенно докато не заключи до край.

Там където работя до паркинга се стига по едни кули и реално все едно се въртиш в кръг около 3 пъти докато стигнеш до направо. Почва да заключва чак към средата - чува се прискрибуцване от зад. Гумите не знам дали приплъзват, но със старите скрибуцането беше страшно (предполагам са приплъзвали), а с новите зимни само се усеща как затяга и почва да върви по-трудно. Та или моят е поизносен, или твоят стяга прекалено бързо ако при нормален завой почват да приплъзват гумите.

Между другото имам излишна добавка на Мопар за тия дифове. Ако ти трябва - насреща съм. Нещо към 15лв ми се върза тубата и мога да споделя някоя с теб . Според разни хора при добавянето ѝ дифовете почвали да приплъзват повече и да заключват по-бавно. Ама мен малко ме съмнява тая работа.

Коментар

Мерси за предложението, но няма да се възползвам. Сменил съм му маслото, и съм налял добавка. Сега гледам резултата след изминати около и над 5000км. 100% заключва блокажа, като и раздатката блокира почти до 100% много прецизно.

Иначе добавката ми се връзва 30лв. шишето.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X