Здравейте на всички. Наскоро се сдобих с Гранд 4.7 Quadra drive. Oще когато го оглеждах да го купувам при завиване дори не на пълен ляв или десен се чуваше неприятен звук от задния диференциал придружен с вибрация, все едно заключва на 100% дифа. Но въпреки това го взех сега след като смених маслото и в двата диференциала с кастрол 75 w 140 limited slip с добавка на mopar този проблем изчезна. Само да вметна незнайно по каква причина някои преди това беше налял в задния диф. масло гъсто като мед. Днес направих лека разходка в която установих ,че нещо лсд-то не работи добре. Когато няколко пъти джипката остана на 2 гуми на кръст се въртят само тези, който са във въздуха или на който им е по лесно и нямат сцепление....... Предният ми джип пак беше quadra drive,но при него нямаше подобни ядове . Когато сменях маслата задният диференциал беше разглобен и почистен от старото масло. Докато беше на подемника въртях гумите и посоката на въртене след 1/2 оборот ставаше еднаква,но днес нещо се разочеровах. Някой ако има някаква идея каква е причината да не работят лсд-тата ще бъда благодарен да чуя мнение.
П.п. :
Дано сте разбрали нескопосаното ми обяснение.
П.п. :
Дано сте разбрали нескопосаното ми обяснение.
Коментар