Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатроник гранд чероки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Климатроник гранд чероки

За това казах основно .

Коментар

Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнение
      А/С се включва автоматично заедно с пускането на парното когато външната температура е по висока от 10 градуса.
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Нещо такова е. При мен като е ниска температурата и пусна парното седи спрян. По едно време като се постопли се пуска сам без да пипна нищо. Ей т'ва искам да избегна, но нещо не намерих информация в нета. Само, че се включва от някой от модулите и реално включването на лампата на копчето се дължи на пращане на съобщения по PCI шината от този модул.

Коментар

Дали ще мога да искарам зимата така на HI или ще имам проблем. Междудругпъо когато духа студено ви духа студено от всякъде, когато е на HI и си духа топло- си духа топло пак отсякуде и от ляво и от дясно и по средата. Нямам проблеч с това от различните страни да духа различнп..

Коментар

Ами точно така трябва да работи КЛИМАТРОНИК.
            Toyota Land Cruiser LJ70;Mazda Tribute;0878 84 20 84

Коментар

Първоначално публикуван от traun Преглед на мнение
              Или прозаично запушен радиатор на ПАрното!Справка АЗ!
              Ще видиш кат паднат още температурите и на MAX и на HI да въртиш,ша дзиндзирикаш!!!
              Уффф.........или не съм дочел,или си допълнил темата си!
              Извинявам се!
              Jeep Grand Cherokee 4.7 WJ V8
              0888854582
              Дизел втора употреба за лична - НЕ!!!!
              Китайска поговорка "Не ти пожелавам да живееш в интересни времена" басси!!!

Коментар

Къде се намира тази клапа. Но при мен си духа еднакво,когато е до 29гр духа еднакво хладно отвсякъде, а когато е на HI духа еднакво топло от всички странни... Дали ще успея да искарам зимата на HI

Коментар

явно е пипано по клапите.няма лошо. сега не е време да правиш ремонти по таблото.щом духа топло няма да имаш проблем зимата. карай спокойно на хай и ако ти стане много топло регулирай вентилатора. това е за ръчен режим.направи си го на ръчен рлежим на хай и регулирай силата на обдухване с вентилатора.успех.

Коментар

Да така и направех, когато външната темп е от +3 до +15 на HI темп, и на LO вентилатора става топличко. Надявам се зимата при - темп, да не ми създава проблем и да е топло че...

Коментар

И при мен го има тоя проблем.... Освен това при рязък завой също сменя потока въздух.

Изчел съм всички писания за клапите и съм с противоречиви заключения. От една страна ако е счупена клапата както я дават по снимки, то тя трябва да остане в едно положение и тогава няма как да духа на която и да е степен. Но при нас двамата духа на HI, което значи че не застава коректно в междинните положения.
                      На една снимка беше усукана оста на клапата. Предполагам че това се е случило и при нас. Не е напълно счупена, но усуканото е гъвкаво иии вероятно работи вярно след като си направи самокалибираненто ( на 30 пускания) и после почва да застава грешно.

А това за нагряването от крушките на таблото е интересно, ще го пробвам, но не ми се вярва да е това.
                      "Когато целта е всичко и пътят е без значение"

Grand Cherokee Limited 2.7CRD

Коментар

Сменете шибаните клапи(и рециркулационната) и радиатора за парното и няма да мрънкате повече нито за топло нито за студено. В ebay клапите са към 50-60$, радиаторчето е около 170лв. в Скорпион-а. Един ден при ДядоВладо и те ти клима.
                        Jeep WJ 4.7
                        Ex WJ 4.7, Ex ZJ 5.9

Коментар

Оригиналните клапи не се усукват те се чуят.Виж какви грешки изписва климатроника.Свали жабката,така ще видиш рециркулационната клапа,и дали някой не е правил мързеливия ремонт.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X