Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подмяна на окачване на Grand Cherokee WK 2006г.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от v_0 Преглед на мнение
    Имаше и едно в София, но изчезна. Иначе не беше лошо, поне на обява
    Купи го човек от форума ОТ човек от форума Е, двамата не пишат много-много. Но пак се получава "въртим тука един пари" между нас си.
    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Ми със здраве да си го кара колегата! Аз мислех да рискувам с дизелов, че има повече избор, но в крайна сметка реших да чакам HEMI.
      В Космоса никой няма да чуе писъка ти....

Коментар

Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнение
        ...Проблема е, че искам HEMI, ама немааа (в мобилето излиза едно в РусИ, но е с газова и това леко ме разколебава)...
        Аз като бях подметнал за мойто "Хеми" преди две-три години, че го продавам, основният аргумент на тримата кандидат-купувачи беше: "Е-е-е-е-е, ми то що няма газова уредба?".
        България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

В крайна сметка може ли само подложки и фланци или трябва и носачи пружини и амове усилени шарнири

Коментар

• DimitroffCRD
            DimitroffCRD коментира
            Редактиране на коментар
            Привет !
            Аз съм с подложки и фланци само , гумите са Cooper Stt pro 265/60/18 врътнати километри имам така около 25 хиляди , грижи никакви , но явно ми мина мерака да я таркалям в тоя вид и сега мисля да я върна в нормалния си вид без подложки и фланци и да нашия пак едни 20ки .
            Ако има въпроси съм на линия .
            Поздрави !
            Димитров!

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X