Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Jeep Cherokee 3.7 V6 Предница

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Jeep Cherokee 3.7 V6 Предница

Ако Черокито има страничен наклон при пълен завой като WJ който на око ми се вижда не симетричен! Вътрешното на завоя (предно)колело е наклонено в посока завоя много повече от външното на завоя, то това всичко води до известна загуба на сходимост на колелата(да не забравяме че говорим за напълно завит волан и само за този момент) то е съвсем нормално да чуваме как се влачат гумите по асфалта. При мен също го има, аз освен проста геометрия не виждам друго обяснение на проблема. До колкото е проблем. С хубави гуми ще личи повече заради повечето им сцепление, с лоши не толкова защото няма да имат сцепление да стържат

Коментар

И аз съм с WJ и при мен на пълен волан има някакви звуци

Коментар

Първоначално публикуван от ГРАНД Преглед на мнение
        И аз съм с WJ и при мен на пълен волан има някакви звуци
        Ако си сменил маслото с подходящата добавка за ЛСД и дифовете са наред,колегата е описал по-горе звуците от какво са.
        Grand Cherokee WJ
        Dodge Caliber
        E 430 4-matic-T(S210)
        GLK

Коментар

Първоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнение
          Ако Черокито има страничен наклон при пълен завой като WJ който на око ми се вижда не симетричен! Вътрешното на завоя (предно)колело е наклонено в посока завоя много повече от външното на завоя, то това всичко води до известна загуба на сходимост на колелата(да не забравяме че говорим за напълно завит волан и само за този момент) то е съвсем нормално да чуваме как се влачат гумите по асфалта. При мен също го има, аз освен проста геометрия не виждам друго обяснение на проблема. До колкото е проблем. С хубави гуми ще личи повече заради повечето им сцепление, с лоши не толкова защото няма да имат сцепление да стържат
          Това е доста правдоподобно обяснение. Колата накланя предните гуми към вътрешната страна на завоя, нещо, на което се дивяхме по времето на Татов златен век, че само "МРецедесите" го правели.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSCF3846-1.JPG
Прегледи:1
Размер:177.8 КБ
ID:5729540
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X