Здравейте колеги имам едно питане.Имам Jeep Libertry 3.7- Full time.При завиване на волана до край ,без значение ляво или дясно, предните гуми се "влачат" така казано като че ли нещо ги блокира.Това е при изключено 4х4.Дали има някакъв проблем или са така тези джипки.Благодаря.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep Cherokee 3.7 V6 Предница
Свий
X
-
От: Jeep Cherokee 3.7 V6 Предница
Не трябва да е така има проблем може би , мисля че Стоян (ssspeed )
е най-близо иди да погледне .
Успех !!!
Sent from my S50 using TapatalkПоследно редактирано от edirangelov; 27-09-16, 18:22.Еди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
-
Преди много години правих един диференциал на WG беше без блокаж но новите сателити и планети в касетата бяха много стегнати монтажа беше зор , а колата току що излязла от гаранция . Така че е възможно привидно отвореният диференциал да има нужда от по-голямо усилие за да преплъзне в касетата , от колкото на нормален автомобил .
Имам опит и с М.В. Sprinter при него касетата е по-свободна .
Sent from my S50 using TapatalkЕди Рангелов : 0885 088 444
Няма незаменими има незабравими хора !!!
Коментар
-
Да, задния диференциал с LSD в него има нужда от повече усилие за да приплъзне, в сравнение с нормален напълно отворен такъв. Затова при него се усеща това приплъзване на гумите при напълно навит волан и потегляне от място. Това зависи от маслото в диференциала, както и от количеството /а и качеството/ на добавката - Limited Slip Additive в него.
ЗА Mopar Fluid 4318060AC Limited Slip Additive:
Reduces wear, noise and chatter in limited slip (Trak-Lok) differentials. Should be added whenever the gear oil is changed or improper limited slip operation is detectedJeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Първоначално публикуван от jja Преглед на мнениеАвтоматик ли е? Шанса да не е е много малък май.
И аз съм с такъв автоматик и усещам някакъв подобен ефект но при тръгване с навит до край волан. Тръгва леко по-трудно. Иначе като тръгне няма влачене.Jeep Cherokee - Liberty 2.8 CRD
First impression is not always true. Get inspired.
Qualis vir, talis et oratio. (Какъвто човекът, такава и речта му.)Seneca
Reading is sooo boring, unlike writing!
Коментар
-
Първоначално публикуван от tsani Преглед на мнениеЗдравейте колеги имам едно питане.Имам Jeep Libertry 3.7- Full time.При завиване на волана до край ,без значение ляво или дясно, предните гуми се "влачат" така казано като че ли нещо ги блокира.Това е при изключено 4х4.Дали има някакъв проблем или са така тези джипки.Благодаря.Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо ВладоАвтохипохондрия...България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар