Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател 3.1 ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Двигател 3.1 ТД

На 3.1 и на 2.5 след 97 агренажа е с верига,а аз съм сменял скъсана такава но във Гранд Вояджер
    РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

При Гран Чероки няма 3,1 с верига.
      При 3,1 мотора има два ел. блока.
      Електрониката му е най малкия проблем.
      Механиката му може да изнерви дзен будист под наркоза.
      Шума и вибрациите са такива, че ако се хванеш за чепа, ще свършиш.
      Разхода е като на танков влекач.
      Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
        При Гран Чероки няма 3,1 с верига.
        При 3,1 мотора има два ел. блока.
        Електрониката му е най малкия проблем.
        Механиката му може да изнерви дзен будист под наркоза.
        Демек

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
        Май ще се окаже, че 2.5 е по-добър.
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
          Демек
          Те посочените неща при 2.5 не са по-различни. Даже ще свършваш по-бързо.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Те посочените неща при 2.5 не са по-различни. Даже ще свършваш по-бързо.

Вибрациите ще станат по-бързи щот не му стига сила.
            Grand Cherokee WJ
            Dodge Caliber
            E 430 4-matic-T(S210)
            GLK

Коментар

Ставаше дума защо се чупят тези двигатели. Първо, неподходящ режим на експлоатация и второ, защото са VM.
              Иначе, при 2 000 оборота, 2.5 е със 100 км/час, което е малко затормозяващо, но се компенсира с шесте безаварийни години и разход между 7 и 8л.
              Преди да мина на този режим го карах като състезателен и два пъти пуках глави.
              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Какво ще рече като състезателен?
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Голям му е хола, и ползва "Ланча делта ХФ интеграле" за да се предвижва по-бързо от спалнята до тоалетната когато простата го алармира, и после сутрин като тръгне с джипа до кварталната бакалия за мляко още е "снощен"
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Само на високи и колко може. Вече не помня, ама май беше над 160 при 4 000 оборота. И интересно, че вървеше пущината, въпреки 112-е коня.

Коментар

Божко,ти нямаше ли и 3.1 ,,презрян от много джипари'' или бъркам ?
                      Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от onufriz Преглед на мнение
                        ...........
                        Хахаа, първото е по-вярно за 2,5, при 3,1 даже може да си разговаряш спокойно с останалите пасажери . Иначе за звука-гледа се на нещата от друг ъгъл-обикновено действа възбуждащо на дамите.

Второто пък изобщо не е вярно.

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                          Божко,ти нямаше ли и 3.1 ,,презрян от много джипари'' или бъркам ?
                          Не и по-добре. Освен двигател, страда и от ходова част. Това компенсира по-лошото оборудване и обща визия при 2.5. Абе не знам, ама колкото е по-нов модел, толкова по-закръглен става, а това не ми се нрави.

Коментар

Не и по-добре. Освен двигател, страда и от ходова част. Това компенсира по-лошото оборудване и обща визия при 2.5. Абе не знам, ама колкото е по-нов модел, толкова по-закръглен става, а това не ми се нрави.
                            Значи за 2.5 е бил стария ти подпис...Как беше точно?
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Има! Качествен ремонт и максимално 2 000 оборота. Аз съм така - 6 години след ремонта!
                              На времето имахме един кафеджия горе в 8 блок Иван та той имаше такова Гранд Чероки с мотор VM 25. Мотора работеше долу горе по зле от разнебитения ВА - МО Перкинз на служебния мотокар . И понеже беше много стиснат за всичко търсеше някой от нас в базата на ЮХ . Някак си беше убедил един колега да му направи основен ремонт ако той си свали мотора и ни го докара свален . Колегата мислеше че сме се отървали ама след два дена ни докара сваления мотор с една баничарка . В чудо се видях докато го накарам да си купи всичко ново но мотора стана перфектен . До ден днешен джипа си върви и не дава никакви ядове с мотора повече от 10 години . Определено този мотор не е за екстремистки изпълнения но при нормална експлоатация не дава повече ядове от всички останали.
                              Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                                Определено този мотор не е за екстремистки изпълнения но при нормална експлоатация не дава повече ядове от всички останали.
                                Както съм казвал неведнъж тия мотори имат два проблема
                                - гъзоръки майстори
                                - собственици които го мислят за магистрална бегачка
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X