Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Двигател 3.1 ТД

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Двигател 3.1 ТД

От известно време се оглеждам за джип за жената . И понеже не робувам на конкретна марка гледам наред . Стария дизелов VM 2.5 мотор ми е до болка познат с всичките му плюсове и минуси но за 3.1 нищо не знам даже и на живо не съм го виждал . Що за мотор е това ?
    Последно редактирано от sek.1; 19-09-16, 05:04.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

От: Двигател 3.1 ТД

+още един цилиндър в повече.

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      От известно време се оглеждам за джип за жената . И понеже не робувам на конкретна марка гледам наред . Стария дизелов VM 2.5 мотор ми е до болка познат с всичките му плюсове и минуси но за 3.1 нищо не знам даже и на живо не съм го виждал . Що за мотор е това ?
      По-добре питай Стоян(ssspeed), той кара такъв.
      Иначе аз лично и едно добро мнение не съм чул за него - глави пукал в движение, проблеми с турбото, много харчи, няма сила и т.н.
      Има много писано, просто ползвай търсачката.
      Поздрави и успех с покупката!
      РенеГАД
      VW Golf V Variant 1.9 TDI
      Honda HR-V 1.6i 4WD
      "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
        По-добре питай Стоян(ssspeed), той кара такъв.
        Иначе аз лично и едно добро мнение не съм чул за него - глави пукал в движение, проблеми с турбото, много харчи, няма сила и т.н.
        Има много писано, просто ползвай търсачката.
        Поздрави и успех с покупката!
        Айде пак легенди...
        .....Един от писалите съм аз,джипката продължава да се търкаля успешно .....

Щом е за жената-задължително да го покара малко,зависи и как смята да го ползва. Не заради двигателя , а общо като владеене и управление при различни условия. Не бих казал, че е много лесен за жена.

Коментар

Стария дизелов VM 2.5 мотор ми е до болка познат с всичките му плюсове и минуси но за 3.1 нищо не знам даже и на живо не съм го виждал . Що за мотор е това ?
          Същия.
          Просто има още едни цилиндър.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнение
            Айде пак легенди...
            Аха ...

Чакай да дойде Боголюб ГаРгич a.k.a РазвалЕн Грамофонов, да се видиш в чудо
            РенеГАД
            VW Golf V Variant 1.9 TDI
            Honda HR-V 1.6i 4WD
            "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Същото говно със същите проблеми. Поне дава нещо повече като параметри но за сметка на допълнителни проблеми около себе си.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Един цилиндър повече - с 1/4 повече проблеми!
                Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

sek.1 по-лесно ще се откаже от джипа, отколкото от нафтата.

Коментар

Не е толкова зле,пък и жената едва ли ще кара продължително време с над 4к оборота и да вземе да пукне главата.
                    Имам двама приятели с такива джипки и са много доволни,ако го вкараш в час и после го поддържаш както трябва.
                    Grand Cherokee WJ
                    Dodge Caliber
                    E 430 4-matic-T(S210)
                    GLK

Коментар

Дано колегата пуснал не се разсърди ,но да питам.Как се вадят хидравличните повдигачи на тоя мотор ? Може ли без да се свалят главите ?
                      РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Не
                        Най ме е страх от хора без мечти...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          sek.1 по-лесно ще се откаже от джипа, отколкото от нафтата.
                          Така е като цял живот съм карал дизели като почнеш от триколесна косачка с едноцилиндров дизел Ахме та стигнеш до танкове и танкови влекачи Истинския двигател е дизеловия .
                          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнение
                            Не е толкова зле,пък и жената едва ли ще кара продължително време с над 4к оборота и да вземе да пукне главата.
                            Имам двама приятели с такива джипки и са много доволни,ако го вкараш в час и после го поддържаш както трябва.
                            4000 оборота ? . Какви са нормалните обороти на този двигател? Аз на 2900 об/мин съм с максимална скорост(180 км/ч).С мотор 2,7 и тегло +1 тон...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнение
                              Аха ...

Чакай да дойде Боголюб ГаРгич a.k.a РазвалЕн Грамофонов, да се видиш в чудо
                              Хе хе, то да беше само той .Боголюб поне е умерен "фанатик",не е страшен.Има много по-надъхани....виж по -долу какъв мирис на фекалии се носи.Аз каквото съм писал преди, към момента го потвърждавам.
                              Отделно,и моята жена сега се оглежда за сув, кросоувър, джип и прочее. Чете , гледа и и се набива в очите , че минусите на Гранда , в сравнение с модерните изгъзици са малкото скорости на автомата и свързаните с това последствия, и ЕГН-то разбира се .Това , което той го има в Limited концепцията преди 18 години , сега трябва да се доплаща с 2 шапки пари.
                              Обективно погледнато обаче, си има мурафети като стил на управление , които ако sek.1 сподели как ще експлоатират машината, може да обсъдим.След като познава двигателя, по-важно ще му е това.2,5 и3,1 имат различно пътно поведение, въпреки сходните двигатели.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X