От известно време се оглеждам за джип за жената . И понеже не робувам на конкретна марка гледам наред . Стария дизелов VM 2.5 мотор ми е до болка познат с всичките му плюсове и минуси но за 3.1 нищо не знам даже и на живо не съм го виждал . Що за мотор е това ?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Двигател 3.1 ТД
Свий
X
-
От: Двигател 3.1 ТД
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеОт известно време се оглеждам за джип за жената . И понеже не робувам на конкретна марка гледам наред . Стария дизелов VM 2.5 мотор ми е до болка познат с всичките му плюсове и минуси но за 3.1 нищо не знам даже и на живо не съм го виждал . Що за мотор е това ?
Иначе аз лично и едно добро мнение не съм чул за него - глави пукал в движение, проблеми с турбото, много харчи, няма сила и т.н.
Има много писано, просто ползвай търсачката.
Поздрави и успех с покупката!РенеГАД
VW Golf V Variant 1.9 TDI
Honda HR-V 1.6i 4WD
"Of all the things I've lost I miss my mind the most."
Коментар
-
Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнениеПо-добре питай Стоян(ssspeed), той кара такъв.
Иначе аз лично и едно добро мнение не съм чул за него - глави пукал в движение, проблеми с турбото, много харчи, няма сила и т.н.
Има много писано, просто ползвай търсачката.
Поздрави и успех с покупката!
.....Един от писалите съм аз,джипката продължава да се търкаля успешно .....
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеОт известно време се оглеждам за джип за жената . И понеже не робувам на конкретна марка гледам наред . Стария дизелов VM 2.5 мотор ми е до болка познат с всичките му плюсове и минуси но за 3.1 нищо не знам даже и на живо не съм го виждал . Що за мотор е това ?
Коментар
-
Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнениеСтария дизелов VM 2.5 мотор ми е до болка познат с всичките му плюсове и минуси но за 3.1 нищо не знам даже и на живо не съм го виждал . Що за мотор е това ?
Просто има още едни цилиндър.И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ
Коментар
-
Първоначално публикуван от ALEX_Z Преглед на мнениеАйде пак легенди...
Чакай да дойде Боголюб ГаРгич a.k.a РазвалЕн Грамофонов, да се видиш в чудоРенеГАД
VW Golf V Variant 1.9 TDI
Honda HR-V 1.6i 4WD
"Of all the things I've lost I miss my mind the most."
Коментар
-
Не е толкова зле,пък и жената едва ли ще кара продължително време с над 4к оборота и да вземе да пукне главата.
Имам двама приятели с такива джипки и са много доволни,ако го вкараш в час и после го поддържаш както трябва.Grand Cherokee WJ
Dodge Caliber
E 430 4-matic-T(S210)
GLK
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеsek.1 по-лесно ще се откаже от джипа, отколкото от нафтата.Истинския двигател е дизеловия .
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пламен С Преглед на мнениеНе е толкова зле,пък и жената едва ли ще кара продължително време с над 4к оборота и да вземе да пукне главата.
Имам двама приятели с такива джипки и са много доволни,ако го вкараш в час и после го поддържаш както трябва.. Какви са нормалните обороти на този двигател? Аз на 2900 об/мин съм с максимална скорост(180 км/ч).С мотор 2,7 и тегло +1 тон...
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от mokanina Преглед на мнениеАха ...
Чакай да дойде Боголюб ГаРгич a.k.a РазвалЕн Грамофонов, да се видиш в чудо.Боголюб поне е умерен "фанатик",не е страшен.Има много по-надъхани....виж по -долу какъв мирис на фекалии се носи.Аз каквото съм писал преди, към момента го потвърждавам.
Отделно,и моята жена сега се оглежда за сув, кросоувър, джип и прочее. Чете , гледа и и се набива в очите , че минусите на Гранда , в сравнение с модерните изгъзици са малкото скорости на автомата и свързаните с това последствия, и ЕГН-то разбира се .Това , което той го има в Limited концепцията преди 18 години , сега трябва да се доплаща с 2 шапки пари.
Обективно погледнато обаче, си има мурафети като стил на управление , които ако sek.1 сподели как ще експлоатират машината, може да обсъдим.След като познава двигателя, по-важно ще му е това.2,5 и3,1 имат различно пътно поведение, въпреки сходните двигатели.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар