Здравейте. Отскоро съм собственик на WJ 4.7, но забелязах че колкото е по-студен толкова по-трудно пали. Като не е пален например 12 часа върти по 5 секунди преди да запали. След като е загрял пали без замисляне. Имам чувството, че като паднат повече температурите няма да запали изобщо. При движение няма никакви проблеми с прекъсване или нестабилни обороти. Ако някой има представа къде може да е проблема ще се радвам да разбера. Диагностиката не съм сигурен дали би помогнала в случая, но и до там ще се стигне при необходимост.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Grand Cherokee WJ 4.7 пали трудно
Свий
X
-
От: Grand Cherokee WJ 4.7 пали трудно
Колегата ти е писал за диагностиката.Особеното е ,че трябва да е по-бързо 3 пъти и на четвъртия гледаш.Съветвам те да снимаш с телефона грешките,
защото може да са повече от една и се крият бързо/много бягат/.Grand Cherokee WJ
Dodge Caliber
E 430 4-matic-T(S210)
GLK
Коментар
-
Забравих да напиша още нещо.
Късметлия си,че си от София.Там има хора,които разбират от тази марка,прочети някой и друг пост в повече от раздела Jeep,
и сам ще стигнеш до тях.Grand Cherokee WJ
Dodge Caliber
E 430 4-matic-T(S210)
GLK
Коментар
-
Привет,
ако има съмнения как работи self-diagnostic процедурата, ето малко видео https://www.youtube.com/watch?v=q6pSQvLJ7QY
И при всички случаи търсиш Димата (Quadra nikname), дядо Владо или Еди. И тримата са във форума и са от София.
Със сигурност имаш и други опции, но мисля че това като отправна точка е предостатъчно.
btw, такова палене ми прилича на стар горивен филтър :-) Освен многото други вероятности.
Успех!Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
2" lift (Bilstein 5100 & IronRocks springs), General Grabber AT3 31"
Коментар
-
Мхм... :-) На знаещите звънна ли?
За твое инфо (и безпокойство :-) http://www.wjjeeps.com/faultcodes.htm#0400
https://www.obd-codes.com/p0441
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
Коментар
-
Първоначално публикуван от FABARM Преглед на мнениеКлапанчето на бензиновия филтър ти е изтървало....0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Здравейте, и аз имам проблем с паленето. Топъл, студен на бензин не сака да работи на ниски обороти. Пали и гасне няколко пъти и ако запали рязка промяна на обороти. Имам чувството, че не работят повечето от цилиндрите. Патка-татка и като захапе, изроних зъбите на седалката. След като прехвърли на газ всичко се оправя. Чека ми ту свети ту угасва. Имах прецакана ламбд сонда. Купих на Бош за 180лв. и даже не проработи. Майсторите сложиха няква която що-годе да върши работа/втора употреба/. Някой ми спомена за стъпково моторче, друг как да го излъжа, като е в добро положение да му спра захранването и така оставало и колата се оправяла, но това са мнения на пишман майстори затова моля някой от тук да даде професионално мнение.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Ами... смени майсторите :-)
Че колата е по-трудно. Една разходка до София и си готов. Може и в твоя район да има
хора, наясно с това което правят, но нямам представа.
Повярвай, няма да съжаляваш :-)
Така по слухове, най-много и ти да се озовеш в групата "Хейтъри на JEEP"Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive II *
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар