Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблеми с охладителната система на Jeep Grand cherokee 3.1

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблеми с охладителната система на Jeep Grand cherokee 3.1

Най вероятно е от някоя от главите.При мен беше същото,но не е болка за умиране ,шлайф гарнитура и работа 1000лв.
    Jeep Гранд Чероки 3.1

Коментар

ПРОБЛЕМА ОТСТРАНЕН! Благодаря на колегите които ми дадоха идеята за капачката! оказа се че долното уплатнение на моята липсва и системата е като отворена тенджера след смяната и кръгът се затвори и не губи течност от преливника когато е в движение и вигне температура(не е затворен кръга на охлаждане заради това липсващо долно гумено упатнение или вместо да отива отново в радиатора отива една част към преливника и от там подлизва под колата за 'Експертите' които ми казваха спукана глава ще кажа само едно Благодаря за вещото ви мнение което можеще да ми струвая доста пари.

Коментар

Колега, не с лошо... Като пишеш, "губи течност без видим теч", за този мотор няма какво друго да бъде
        Масла и други консумативи за джип-ове с ниски надценки на www.charkove.com

Коментар

Колега nik71 , това е форум а не диагностично консултативен център хората изказват мнения на база личен опит и обясненията на питащият . Въпрос на личен избор е дали да се довериш на някое мнение или да посетиш най близкият или компетентен автосервиз съобразно марката на автомобила .
          Приятен ден
          Еди Рангелов : 0885 088 444
          Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от nik71 Преглед на мнение
            ... за 'Експертите' които ми казваха спукана глава ще кажа само едно Благодаря за вещото ви мнение което можеще да ми струвая доста пари.
            Я си спести саркастичните подмятания! Като искаш да ти направят "аборт по телефона" на какво отгоре очакваш 100% безпогрешна диагностика? Следващия път - паричките в ръчичка и в автосервиз по твой избор!
            Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
            X