Здравейте колеги
нека споделя проблема с който се сблъсках.миналата седмица при пътуване от София към Пазарджик по нанагорнището преди тонелите скалата ми удари 110 градуса и ме хвърли в паника. слязох на входа на тунела и какво да видя от дясната страна някъде под бронията течеше антифриз като чешма.Тък като имам винаги туба с виода в багажника отворих бавно капачката и долях почти 4 литра вода.запалих и температурата падна на 95 градуса.потеглих и до Пазардик всичко бе ок.Долях антифрис до горе и си върших работата два дена без да слизам от нея но само в Пазарджик. На третия ден ми светна лампата за липса на охладителна течност. От там айде на майстор,Човека ми каза да отворя капака без да гася двигателя,затана оптпред и спря перката с ръка,викам си ясно Виското е заминало ще поръчам ново както и сторих сега не загрява но губи течност без видим теч. така че моля за мненеия къде изчезва трая течност (литър на седмица а ако карам 50-ТИНА КИЛОМЕТРА ДВА)??? Благодаря предварително ! а забравих да вметна че установх че едното уплатнение на капачката на разширителния съд я няма

Коментар