Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем (пореден) с единия педал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Проблем (пореден) с единия педал

Има - няма кикдаун.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

след едномесечно затишие вчера пак същия проблем. Днес пробвах да запаля за да я карам на един сервиз (препоръчан от този форум) но уви дори след мъчното запалване (изглежда все едно подава прекалено много газ преди да е запалила, защото в момнета в който зацепи трагва с над 2500 оборота) джипа е "неуправляем" Педал натиснат почти до край от самосебе си, държи над 1700-1800 оборота и на свободна или парк. Пробвах го на една права да се позакрепи за да мога да излезна от квартала, че само на спирачка карам, но пак си стой. Може ли да ми препоръчате сервиз близо до квартал "редута" софия, защото при този сняг с такъв педал не мога да стигна далеч?
      Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Там наблизо са Роми и Шами. Телефона на Роми е 0889737377.
        Поздрави го за новата година от мен. Те са чат с джиповете много ще го видят какво му е.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

мерси... още сутринта ще им званна за да го закарам при тях (стига да успея да я размразя и да запаля )
          Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Явно е водица някъде и замръзва. Или някаква изветряла грес, дето се спича на студено. Би трабвяло да е лесно отстранимо, щом се намери къде е, а баш намирането е играчката.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Оказа се, че на близо няма кой да отстрани проблема
              Роми почива до другата седмица, в най-близкия сервиз по начина по който ме изгледаха ми стана ясно, че няма да могат да помогнат а в трети- като видяха че е дизел ми казаха да ходя при дизаджия разбирач
              Моля ви кажете някъде където ще ми помогнат възможно по-скоро, а не да се записвам седмица по-рано (както ми казаха на друго място)
              Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Вземи едно WD40 от първата бензиностанция, и пръсни няколко пъти между жилото и оплетката, после попомпай на педала малко. Ако не помогне, със сигурност няма да навреди, но е твърде вероятно да помогне.

Това ако има жило разбира се, аз така и не разбрах.

Прати някое ЛС на хората, дето имат сервизи тук, или им звънни, ако са си дали телефоните, може пък някой да се навие.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Кой знае каква глупост е, ама като нямам време да отида да го видя...

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Прати някое ЛС на хората, дето имат сервизи тук, или им звънни, ако са си дали телефоните, може пък някой да се навие.
                    Ами това е лошото, че знам само един човек със сервиз във форума и вече ходих в този сервиз и ми казаха, да пробвам някъде където познават този двигател защото не било само от жилата
                    Кои са хората от форума със сервизи да питам и тях? Ако някой знае и друго място където са пипали подобен двигател моля да ми даде координати (стига да е в София, защото по-далече може и да не мога да стигна)
                    Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Бих те посъветвал да подържиш возилото в добре отопляем гараж за една нощ. Това ми е решавало проблеми с дизел. Иначе прегледът при майстор си е наложителен, но не пожарен.
                      Много добри отзиви съм срещал за сервиз "Супердизел" на България и околовръстното, но не съм опирал до тях.

Коментар

Май ще изчакам да се позатопли че в това състояние е малко опасен да се кара (сам ускорява когато си иска- не мога да го укротя)
                        А някой знае ли как да си изтрия евентуалните грешки на компа? Пробвах чрез off/on/off/on/off/on с натиснато копче на километража (както прочетох някъде във форума) но нищо не става. Ако откача "-" на акумулатора ще се изчистят ли? Да не стане по-зле ...освен че ще изгуба CD-то, понеже не му знам кода
                        Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Тук за кода има цяла тема, прочети в нея как да си го намериш. Иначе сваляш клемата и даваш на контакт няколко пъти.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X