Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WH 3.0 CRD странно гаснене

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: WH 3.0 CRD странно гаснене

Андро е прав за съжаление, аз се чудя не може ли вместо да се сменя до откат, просто да се диагностицира правилно, е верно, че ще струва едни пари ама по-добре да ида в Балканстар или които са там дилърите и после да си ги ругая на воля АКО не ми диагностицират проблема, щото после имам и гаранция ако НЕ са го оправили, иначе както казва бат Андро, гадаене, боб, скъпи експерименти.

А и си има таблици/диграми за диагностициране/решаване на такива проблеми, май е крайно време да почнем да работим с тях.
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Андро е прав за съжаление, аз се чудя не може ли вместо да се сменя до откат, просто да се диагностицира правилно, е верно, че ще струва едни пари ама по-добре да ида в Балканстар или които са там дилърите и после да си ги ругая на воля АКО не ми диагностицират проблема, щото после имам и гаранция ако НЕ са го оправили, иначе както казва бат Андро, гадаене, боб, скъпи експерименти.

А и си има таблици/диграми за диагностициране/решаване на такива проблеми, май е крайно време да почнем да работим с тях.
      Има нещо вярно. Дилърски, големи сервизи и т.н., освен диагностики, опит и т.н. имат и клиентски коли на паркинга ..... имат и склад, тоест, може да дръпнеш каквото те съмнява и да пробваш.
      Това, когато проблема при диагностиките и тестовете е не-откриваем, щото има случаи когато всичко си работи и само в определен момент има прекъсване.

Коментар

С каква марка диагностика и софтуеър се гледа Jeep като цяло???

Коментар

Първоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнение
          С каква марка диагностика и софтуеър се гледа Jeep като цяло???
          https://dcctools.com/en/witech/index.html

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X