Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за смяна на компютър

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за смяна на компютър

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
    Номера на рамата на донора е запаметен в електронния блок от донора ............
    Така ли? Явно съм попаднал на "разбирачи" по темата, щом ми казаха, че трябва да го имам отделно!
    Имам ПИН за моята джипка и скоро може би ще имам и друг PCM. Какво друго ми е необходимо за да може да се "изпрограмира" гадината?
    Вие имате ли практиката да посещавате на адрес или трябва да го докарам с репатрак? (надявам се, че сте в София, че иначе става трудно..

Коментар

Първоначално публикуван от ittpro Преглед на мнение
      Така ли? Явно съм попаднал на "разбирачи" по темата, щом ми казаха, че трябва да го имам отделно!
      Имам ПИН за моята джипка и скоро може би ще имам и друг PCM. Какво друго ми е необходимо за да може да се "изпрограмира" гадината?
      Вие имате ли практиката да посещавате на адрес или трябва да го докарам с репатрак? (надявам се, че сте в София, че иначе става трудно..
      Трябва ми само верен PIN + PCM + кола и ключовете 1;2;3...
      На адрес не ходим , пътна помощ в рамките на София мисля че е 40-50 лв.
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Искам да изкажа изключителни благодарности на edirangelov във връзка с решаването на този проблем. Радвам се, че все още се намират толкова отзивчиви и любезни хора в тази държава!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X