Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ 4,7 дали Jefferson Detroit или Magna Steyr Austria

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• WJ 4,7 дали Jefferson Detroit или Magna Steyr Austria

До всички които четат този раздел.
    Имам предстоящо обвързване с Grand от този модел и се чудех дали е удачно да се вземе екземпляр , който по VIN е произведен в Jefferson North Assembly Plant а иначе внесен от Италия?Имам наблюдения от мотоциклети с марката Harley Davidson че доста често имат изнервящи моменти заради метричната и имперската метрични едининци. Дали ще бера ядове ми е питането с тези "дребни" подробности?
    Yamaha XV1900-личен
    Range Rover L322, 3.0 td6 Vogue-за кучето, 3.6/272 PS 2008- на детето
    JEEP WJ4,7-продаден със сълзи на очи
    Daihatsu Rocky Fourtrak отново ме усмихна

От: WJ 4,7 дали Jefferson Detroit или Magna Steyr Austria

И европейските имат инчови (цолови ) болтове и гейки , така че
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Различните болтове и гайки да са ти проблема!
      Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
        Различните болтове и гайки да са ти проблема!
        Много точно казано
        РенеГАД
        VW Golf V Variant 1.9 TDI
        Honda HR-V 1.6i 4WD
        "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

На Еди отговора ми хареса
          А ми стана интересно, защото като се тръгне на дълго не взимаш работилницата с теб а с по стари Давидсони като сме пътували сме изпадали в комични ситуации заради точно цоловите болтове и гайки и да видиш как губиш 3-4 часа само защото не са метрични...
          Не че пичовете не си знаят болките но е друго да те изненада , друго е когато си подготвен и си имаш по една шепа от вид
          А тепърва ми предстои да трупам опит с Jeep WJ , една чудесна според доста хора машина и напук на тези, които ми казват че съм луд да си взема Grand Cherokee
          Yamaha XV1900-личен

Коментар

Ми прави са - луд си!Няма нормален човек да кара този звяр.Със сигурност няма абсолютно нищо практично но пък е само кеф.Чист и неподправен!
            BMW X6

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
              Ми прави са - луд си!Няма нормален човек да кара този звяр.Със сигурност няма абсолютно нищо практично но пък е само кеф.Чист и неподправен!
              Е те и за мотора ми казват че нормален неа да се катери на 50 години по седалките ама ...аз вече ги гоня а мерака още не е увЕтрял
              Yamaha XV1900-личен

Коментар

Първоначално публикуван от Вещер Преглед на мнение
                Кеф, кеф....колко кеф, до първия ремонт. После що не си взех нещо нормално???
                Не е случайно, че точно в този раздел, има най-много и най-чести коментари.
                в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
                Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Първоначално публикуван от marinco Преглед на мнение
                  Кеф, кеф....колко кеф, до първия ремонт. После що не си взех нещо нормално???
                  Не е случайно, че точно в този раздел, има най-много и най-чести коментари.
                  И кое е това "нещо нормално"?
                  Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                    Нормално е за дизелови "Грандове" - най-много и най-чести оплаквания има от тях. То е от свръхочакванията: "Американски джип си кОпувам, баце!...Уеуеееееее, то туй гоуемо дръво са указА, бре?!" Я виж тойотаджиите как си траят (щот "тарикат-мъж не писка") - "Абе, на 100-150 хил. км. сменяш едни дюзи за пет-шестнаесе бинки, ма к`во толкова? Тойота е това, бе, голяма работа, ей!"
                    България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

По-важно според мен е да се търси "свеж" екземпляр, а не точно къде е произведен. Просто избора не е толкова голям. А след като си изработи ресурса и марсиански джип ще ти разкаже играта.

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                        Ами виж подписа! Туарега го взех на 225 000 за жена си. До момента за 50 000 съм сменил една крушка на стопа и обслужването. Преди това имах един "джип"ГЧ- него взех на 170, дето за 10-15000 не съм го карал повече от 10дни без нещо да се развали.
                        Моите впечатления са, че тази марка е само да се надуваш че караш американски СУВ. Знам, че всички сега ще скокнат да обясняват, че не съм случил и да носят от девет кладенеца вода, но това е истината. Затова писах и по-горе. 10 основни и то сериозни проблеми и постоянно се дъвчат и предъвкват.
                        Не споделям мнение, че другите са много по-добри, ама поне са по смислено направени. Някакси не схващам, всеки трети реве че има проблем със спирачките, всеки четвърти да се оплаква от секторна кутия, да не говорим за диференциали и раздатки, парно, нагреватели за седалки, контактите на елинсалацията.....
                        Давам само един пример и приключвам. Днес реших да проверя колко струва цялото окачване на преден мост за Ланд Ровер Дискавъри и припаднах...........
                        ......под 280лв с ДДС и то от Лемфьордер, Ако е БритПарт е още много по-надолу. Вие сами си правете изводите защо аз се отказах от тази марка.
                        Благодаря за вниманието.
                        в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....

Коментар

10 основни и то сериозни проблеми и постоянно се дъвчат и предъвкват.
                          Би било полезно да систематизираш. Гледам, почнал си:
                          10 основни и то сериозни проблеми и постоянно се дъвчат и предъвкват.
                          Някакси не схващам,
                          (1) всеки трети реве че има проблем със спирачките,
                          (2) всеки четвърти да се оплаква от секторна кутия,
                          (3) да не говорим за диференциали и раздатки,
                          (4) парно,
                          (5) нагреватели за седалки,
                          (6) контактите на елинсалацията.....
                          Днес реших да проверя колко струва цялото окачване на преден мост за Ланд Ровер Дискавъри и припаднах...........
                          ......под 280лв с ДДС и то от Лемфьордер, Ако е БритПарт е още много по-надолу. Вие сами си правете изводите защо аз се отказах от тази марка.
                          Благодаря за вниманието.
                          Със все въздушните възглавници?
                          България е единствената страна на тая плоска земя, която има цели СЕДЕМ рилски езера!

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                            Би било полезно да систематизираш. Гледам, почнал си:

Със все въздушните възглавници?
                            Ами то те са несравними понятия. Ябълки и портокали не се сравняват. Ако се бяха сетили да сложат възглавници и на ГЧ и от тях щяхте да ревете, ама нейсе. А всъщност не разбирам точно заигравката ти с тази екстра. Интересно как така за МБ, БМВ, ФВ и куп други марки е кеф, а когато ние го нямаме е проблем и се чупи. Нещо в поста ти ми прилича на гроздето и лиса.

Коментар

Ами то те са несравними понятия. Ябълки и портокали не се сравняват. Ако се бяха сетили да сложат възглавници и на ГЧ и от тях щяхте да ревете, ама нейсе. А всъщност не разбирам точно заигравката ти с тази екстра. Интересно как така за МБ, БМВ, ФВ и куп други марки е кеф, а когато ние го нямаме е проблем и се чупи. Нещо в поста ти ми прилича на гроздето и лиса.
                              Питам за цената? И те ли са включени (двата броя предни възглавници) в тия 280 лева? От времето на "Диско 4" и "Грандовете" са на въздух и още никой не е изревал - нови са още. Има време, ще изревеш и ти, ако не разкараш колата преди това.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X