Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дневни светлини и грешно показване на нивото на горивото на Grand Cherokee 2,7 2002

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дневни светлини и грешно показване на нивото на горивото на Grand Cherokee 2,7 2

За дневните светлини ясно , какво става с грешното показание на горивото !?!
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

От: Дневни светлини и грешно показване на нивото на горивото на Grand Cherokee 2,7 2

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
      Не съм много сигурен, че LCM-a на BMW пали "дългите". Даже съвсем не съм:
      Cherokee KJ примерно, пали късите на 30% интензитет при включване на фабрично подсигурената възможност. А, в последствие на по-модерните автомобили се появиха "дневните светлини".
      Пре мен, бензиново KJ пали дългите на 30 %. Ти също си търсеше по едно време такова DRL-реле, "следите остават"...
      В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
        Пре мен, бензиново KJ пали дългите на 30 %. Ти също си търсеше по едно време такова DRL-реле, "следите остават"...
        Да, потвърждавам, че искам да си инсталирам оригинален DRL-модул.
        Но при KJ това не пали ли късите светлини - имам спомен, че при инсталиране се сваляше релето за късите и в свободното гнездо до него се инсталираше DRL-a???
        "Смъртта е по-лека от перо, Дългът е тежък като планина" - Мейджи, император на Япония

2007' Jeep Cherokee KJ 2,8 CRD

Коментар

Първоначално публикуван от Павлин Андреев Преглед на мнение
          Да, потвърждавам, че искам да си инсталирам оригинален DRL-модул.
          Но при KJ това не пали ли късите светлини - имам спомен, че при инсталиране се сваляше релето за късите и в свободното гнездо до него се инсталираше DRL-a???
          Слага се DRL-релето в гнездото му и се маха релето за ДЪЛГИТЕ светлини, което е до него:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2010-01-17_165445_DRL.jpg
Прегледи:1
Размер:53.7 КБ
ID:5710370
          В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
          X