Аха, разбрах! Значи да ги подреждам да са от един склад, когато правянпоръчка
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Код за 5% отстъпка в RockAuto
Свий
X
-
Ако имаш.опция за Феделс използвай тях, тяхната услуга е доста по евтина. Под 150 евро само ДДС плаща и няма такса към тях. Поне така беше при мен .и нашата година. Но страшното е че доста често трява да се поръчват пано, заради войната с Украйна за това че металите не могли да се докажат че на се от руска стомана.
Коментар
-
Предполагам Fedex - ако да, в общия случай разликата с DHL не е твърде голяма, много рядко DHL е по-евтино, и най-важното - до някаква бройка артикули (или 4 или 6), освобождаването е безплатно, ако стойността е над 150 евро. За под 150 евро струваше 28 лв. През Fedex доколкото полня няма безплатно, а и тукашните им представиотели преди де мотаха малко повече от DHL.Първоначално публикуван от Vokkil Преглед на мнение...Феделс...
Моля поясни какво си искал да напишеш на мястото на "пано". Все още не съм пробвал други методи за изпращане (с посредник например), а имам някаква надежда че ще стане.Първоначално публикуван от Vokkil Преглед на мнение...трябва да се поръчват пано...
Вариант е ако имаш познат например в Сърбия или Турция, да се поръчат до там и да си ги вземеш после от познатия. Ограничението е само за ЕС, и е от месец някъде. Тъпо, ама...
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Чакам колега едната пратка пише че е на път другата още не е тръгнала а е стигнала при тях на 5 март. Ще видим какво ще стане като ми се занимава да на правя първи Ф150 ген 1 3.5 еб stage 3 500+ в България. Поръчвам съм от MPT performance поръчах спортен термустат и датчик на 3 бара от Форд ГТ идва за 3 дни барабар с мито и ДДС, и от atomic shop също дойде за 5 дни от тях поръчах dw400 помпа за резервоара.
Коментар
-
Да дигна темата нещата който немогат да дойдат директор от рокауто. Идва с ggbg, но там им една подробност че само на 5 то число от месеца пращат към България. Аз така едната пратка дойде другата ще дойде другия месец. След като пристигне при тях и я препратят към България идва за 14 дни и те ти оправят митницата без пълномощно да не кажа че излиза и по евтино от DHL.
Коментар
-
Благодаря.
Дано по-скоро се намери решение на тая тъпня. На Rockauto проско цените за куриер са брутално ниски и заедно с това че идват бързо ги прави да мязат почти на местен магазин.
Добре е че все пак има решение.
Из групите има и един, дето разправя че работел в куриер и смятам ако се наложи да го пробвам как ще се справи.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 22:00 на 20-03-26.
Коментар