Обява

Свий
Няма добавени обяви.

проблем с Гранд Чероки 2.7 лимитед

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: проблем с Гранд Чероки 2.7 лимитед

Първоначално публикуван от pinkosemo90 Преглед на мнение
    дори мисля да го продам след туй
    ........непочтенно ( българщинЯ )
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Преди година и половина по същия начин ми скъсаха болта на 1-ва дюза. Доста спорихме с монтьора, като той бе на мнение да се търсят специални мечеци и инструменти, за развиване на останалата част, а аз бях на мнение да се разпробие с 5 десети по голямо свредло, да се направи резба и се сложи читав болт. Е накрая така стана и до сега е така без никакъв проблем.Така, че моето мнение е нова резба и болт.
      Jeep Grand Cherokee 2.7 crd-2002 год.

Коментар

3та кола ми е със същ двигател и на 3те има едни и същи проблеми 1 и 3 дюза. Честно казано аз сам тракторист от 12 годишен не сам работил в сервизи имам малко понятие и помислих че е елементарна работа съжалявам за граматиката
        Добре, че още ти е здрава раздатката, а и още повече предния диф. Бягай от това добиче!
        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

колеги ,закарах колата при един майстор не ми обясни как го е направил дюзата, изтрил грешките на колата сега пак се появиха п0235 п0700 п0702 п1130.Не знам какво да сторя вече при всяко запалване със спрей днеска провериха акумулатора казаха че е ок,ако подам повечко газ угасва страх ма е да го карам.Преди пак трудно палеше майстора смени датчика за налягане с втора ръка пак може ли да е от там пак проблема

Коментар

От къде позна че раздатката ми е за смяна от 1 година без преден кардан почна да свири

Коментар

От къде позна че раздатката ми е за смяна от 1 година без преден кардан почна да свири
              грешка 2те диф. и раздатката нямат проблеми.Но на задния носач А рамото тампоните са за смяна

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X