здравейте като нов искам да питам следното.Вчера паркирах си колата вкъщи всичко беше ок но сутринта не запали проверих за грешки ми показа p1130,p0340,p0700,p0702 да кажа последно като беше в гаража видях че на 1вия цилиндър изпуска гориво имах нова дифтунга смених я
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
проблем с Гранд Чероки 2.7 лимитед
Свий
X
-
От: проблем с Гранд Чероки 2.7 лимитед
Колега, за тоя проблем и съпътстващите го грешки е писано много. Най общо казано - ниско, или високо налягане в горивната релса, спрямо исканото. Щом не пали, естествено, че е ниско. Проблема е в инжектори, или клапан регулатор. Иска проверка на инжекторите.
Хубаво си сменил дихтунга, но няма да се оправи - не влияе на налягането в релсата.
-
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеКолега, за тоя проблем и съпътстващите го грешки е писано много. Най общо казано - ниско, или високо налягане в горивната релса, спрямо исканото. Щом не пали, естествено, че е ниско. Проблема е в инжектори, или клапан регулатор. Иска проверка на инжекторите.
Хубаво си сменил дихтунга, но няма да се оправи - не влияе на налягането в релсата.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pinkosemo90 Преглед на мнение... реших да сложа една стара дюза но скъсах болта ...
Не се ли спази инструкцията, така става!
Сега се кръсти да може да му се завари гайка ...
И като ги сменяш тия дюзи, знаеш ли читава ли е тая която слагаш, коя е проблемната/проблемните ... не е истина какви неща се случват!
Коментар
-
Първоначално публикуван от pinkosemo90 Преглед на мнениеКлапан регулатора веднъж смених. 2 дюзи съм сменил. Те са основен проблем при тия 5 цилиндрови мерджани. Днеска я запалих със спрей, трудно пали. Реших да сложа една стара дюза, но скъсах болта. Има ли инструмент да се вади скъсан болт
Инструмент има.
Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнениеЕее, човек, ти си се вкарал в ебати филма!0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
А ми,има автосервизи за тези неща и то с грамотни автомонтьори. Да не изброявам имена /за да не е реклама/ но повечето са тук във Форума. Всеки заинтересуван може да попита и ще му отговорят,вместо да пипа неща които не са му ясни.
Коментар
-
Първоначално публикуван от pinkosemo90 Преглед на мнение...аз сам тракторист от 12 годишен ..... съжалявам за граматиката
П.П. ....за грешките в първия пост - когато си купиш "Джип" задължитено мини през сервиз да изтрие всички стари запомнени в паметта грешки за да може при проверка със скенер или с ключа да си сигурен че са от скоро0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка
Коментар
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениенай-правилно ми се струва разпробиване и нова резба, но не си описал къде се е скъсал (над или под нивото на главата).....
Коментар
-
Първоначално публикуван от pinkosemo90 Преглед на мнениездравейте като нов искам да питам следното.Вчера паркирах си колата вкъщи всичко беше ок но сутринта не запали проверих за грешки ми показа p1130,p0340,p0700,p0702 да кажа последно като беше в гаража видях че на 1вия цилиндър изпуска гориво имах нова дифтунга смених я
Ако не бяха другите щуротии,щях да препоръчам смяна на акумулатор при тези грешки.Grand Cherokee WJ
Dodge Caliber
E 430 4-matic-T(S210)
GLK
Коментар
-
Първоначално публикуван от pinkosemo90 Преглед на мнениеизкарах болта слагах друг но превъртя 4,5 мм по дълъг е резбата ще пробвам с по дълъг болт но нашите магазини тука нямат закалени здрави болтове дори мисля да го продам след туй
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар