Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатроник и запечатване на купето на Grand Cherokee WJ 3.1 TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Климатроник и запечатване на купето на Grand Cherokee WJ 3.1 TD

Първоначално публикуван от Toni Gr Преглед на мнение
    От къде пишеш,аз също не съм в Б-я,но 25-26 градуса са много за 15 фев.Поздрав!!
    В София поне беше, сега е 21 градуса, часа е 18.33. Слънцето залезе

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
      Няма все пак! На този джип нямаш опция да пуснеш само вентилатор.
      Че тои вентилатора неможе да го спираш и пускаш когато си искаш, тои си работи винаги когато има зададена някаква опция на обдухване.

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
        А, като натиснеш АС не спира ли климатика?
        Спира.

Коментар

Утре ще му направя още един тест , че днес беше за кратко шофиране , и ще го пробвам да видя как стоят нещата . Иначе се зарадвах , че духна студено , защато от както съм го взел , не съм имал такава възможност да го проверя - все му беше хладно и не се включваше . Днес след около километър след като го запалих и потеглих , се включи сам , и започна да духа студено . Ще напиша какво се е получило след теста утре
          Jeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
          Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.

Коментар

Диагностиката на климатроника си е съвсем отделно и номерът с въртенето на контактния ключ не играе за нея. За отчитане на грешките (ако има такива) по климатроника същият се включва, натискат се и се задържат двата бутона (за включване на климатика и рециркулация) и лявата врътка за температурата се мръдва да едно деление по часовниковата стрелка, след това се пускат бутоните. При което, ако има грешки, те се изписват на дисплейчето на климатроника.
            Здравейте,от скоро съм с Гранд Чероки 2,7 направих диагностика и ми изписа 52 на дисплей а на климатроник а. Ана таблото ми дава Р0530.Топли не изстудява.
            Някакви съвети колеги?

Коментар

Диагностиката на климатроника си е съвсем отделно и номерът с въртенето на контактния ключ не играе за нея. За отчитане на грешките (ако има такива) по климатроника същият се включва, натискат се и се задържат двата бутона (за включване на климатика и рециркулация) и лявата врътка за температурата се мръдва да едно деление по часовниковата стрелка, след това се пускат бутоните. При което, ако има грешки, те се изписват на дисплейчето на климатроника.
              Ха така сега . Направих го и този тест най-накрая , въпреки , че от мнооооого одавна му се каня . На дисплея изписа 0 когато завъртях лявото копче за настройка на температурата . Направи ми обаче впечатление , че ако продължа да го въртя след като съм пуснал бутоните , започва да изрежда с всяко завъртане , докато стигне до 89 . В момента в който преместя врътката за посока на обдухването , като няма опция на стъкло , показва 0 , а като го пусна пак на стъкло или авто , показва еденица . Та въпроса ми е , някой знае ли що за чудо е това , въпреки , че по презумция е някаква настройка
              Jeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
              Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 163,279 в 01:07 на Вчера.

Зареждам...
              X