Забелязах , че когато си взех миналата година ноември месец джипката , а времето беше топличко , ми се включваше сам климатроника . На студеното време не ми се е случвало нито веднъж , и хоп , днес пак топло , и той пак се включи . Нито една от врътките му не е на автоматичен режим , и за това , съм силно очуден . Интересно ми е също , и че не мога да си запечатвам купето - като му натисна копчето , светка , и в момента на пускането на копчето , то гасне . Ако имате някакви наблюдения по тези въпроси , ще съм благодарен да ги споделите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатроник и запечатване на купето на Grand Cherokee WJ 3.1 TD
Свий
X
-
От: Климатроник и запечатване на купето на Grand Cherokee WJ 3.1 TD
Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнение... Интересно ми е също , и че не мога да си запечатвам купето - като му натисна копчето , светка , и в момента на пускането на копчето , то гасне . Ако имате някакви наблюдения по тези въпроси , ще съм благодарен да ги споделитеНие не сме неутрални!
-
Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнениеВинаги когато е избран режим "на предното стъкло" климатика тръгва.....
За "запечатването" оглед + четене грешки....Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Jeep Grand Cherokee WJ 2.7crd ; Jeep Grand Cherokee WК2 3.0crd
Коментар
-
Благодаря за точните отговори . Аз в действителност в 98% от времето го държа в режим само на предното стъкло , но по-късно днес ще пробвам в другите режими как е , че в момента машинката ми е на 250 км от мен . Иначе , за грешки не ми показва нищо . Понякога самно , когато не задържа стартера достатъчно , за да запали , на второто подаване на контакт ми изписва Р1491 , което е на моторчето на клапите за парното , но връщам от контакт , пак давам , и паля , без да ми подава вече тази грешка . Иначе , да , термина запечатване , наистина не е технически правилен , напълно съгласен съм с васJeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.
Коментар
-
Да , наистина циркулацията на въздуха работи в другите режими , когато не обдухва предното стъкло , но климатроника си се включва от дъжд на вятърJeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
Коментар
-
Да , почти еднакви са . На мен ми беше странно това , което явно си е особеност на модела , защото съм покарал не малко колици , но не съм се сблъсквал с такъв тип робота . В момента карам чисто нова Шкода Рапид , и независимо на къде насоча обдухването на купето , мога да затворя клапите за да не влизат разните му миризми на газове , или на нещо умряло край пътяJeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
Коментар
-
Jeep е кола с характер. Не може ти да и казваш какво да прави.
Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Коментар
-
Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнение... на второто подаване на контакт ми изписва Р1491 , което е на моторчето на клапите за парното ...Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Благодаря колега за този пост , тъй като вероятно никъде няма да попадна на тази информоция , или ще е по някаква странна случайност . Иначе това , което ми изписва като грешка на мен , е на моторчето на клапите на парното , тъй като не е извършило пълната прогама заложена при запалване . Прозвуча малко все едно си пуска човек пералнятаJeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
Коментар
-
Днес вече мога да кажа със сигурност , че климата ми равоти . Външната температура беше от порядъка на 24-26 градуса . Врътката за циркулацията не беше настроена за към предното стъкло , а само за краката и насрещно . Климатроника се включи сам , и започна да блъска студ .за да спре да работи , трябваше от копчето за настройка на циркулацията да му дам Off . Обаче след това , се оказа , че не мога до си пусна само вентилатора да духа . Това се оказа , че е още нещо ново за мен , и не знам , дали трябва да е така . Помагайте . При голяма част от колите си има ECO режим , при който да си духа само вентилатора . Знам , че това си е джип с характер , но все пак ..........Jeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
Коментар
-
А, като натиснеш АС не спира ли климатика?Suzuki Vitara 1.6 Avtomatic
SSang Yong Kyron 2.0xdi
Коментар
-
Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнение... Обаче след това , се оказа , че не мога до си пусна само вентилатора да духа . Това се оказа , че е още нещо ново за мен , и не знам , дали трябва да е така . Помагайте . При голяма част от колите си има ECO режим , при който да си духа само вентилатора . Знам , че това си е джип с характер , но все пак ..........Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнениеДнес вече мога да кажа със сигурност , че климата ми равоти . Външната температура беше от порядъка на 24-26 градуса . Врътката за циркулацията не беше настроена за към предното стъкло , а само за краката и насрещно . Климатроника се включи сам , и започна да блъска студ .за да спре да работи , трябваше от копчето за настройка на циркулацията да му дам Off . Обаче след това , се оказа , че не мога до си пусна само вентилатора да духа . Това се оказа , че е още нещо ново за мен , и не знам , дали трябва да е така . Помагайте . При голяма част от колите си има ECO режим , при който да си духа само вентилатора . Знам , че това си е джип с характер , но все пак ..........Grand Cherokee 2.7crd Limited
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар