Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Реле Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Реле Jeep Grand Cherokee 3.0 CRD

Добре е да се уточнява за кой 3.0CRD става въпрос... Щото и VM-ския е 3.0CRD, нищо че още е нов - има-няма 5 годишен двигател......
    Иначе за 'разреденото масло' - колегите са казали - смяна на маслото и газ нататък...
    Маслото се сменя и на период, не само на пробег (а при дизелите винаги има откъде да влезе при маслото нафта - я при регенерация на DPF, я някоя дюза, или уплътнение... )...
    На някои модели има допълнителна марка и на щеката - няколко милиметра над МАХ - достигне ли тази марка - сменяш маслото, щото се е разредило прекалено
    Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
    Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Със сигурност става въпрос за OM642 , поне по обясненията и дефектите .
      Еди Рангелов : 0885 088 444
      Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

Първоначално публикуван от edirangelov Преглед на мнение
        Със сигурност става въпрос за OM642 , поне по обясненията и дефектите .
        Да, разбира се надолу по текста
        Но сигурно на доста народ му е настръхнала главата докато си изяснят за кой модел става въпрос (особено като се знае, че на WK2 но при бензинките, вече има сервизна акция за подмяна на реле за горивната помпа)
        Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
        Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.

Коментар

Първоначално публикуван от deni4ka_g Преглед на мнение
          Здравейте. След поредния преглед на колата се установи наличие на нафта в маслото. Имайте предвид, че масло не съм доливала от около година, а нивото което се отчита е с 1см над максимума и мирише страшно много на нафта. Не мога с тази кола да се прибера във Варна където да ми отстранят проблема затова моля кажете ми някой добър майстор в Стара Загора, който да отстрани проблема. Благодаря.
          Колежке, това че сервиза е БОШ или поне така са го кръстили, със сигурност не пречи да ти одерат кожата и недай си боже без да има нужда. Както и колегите, така и аз те посъветвахме вече към кой да се обърнеш, но без да закараш колата при него, едва ли можем повече да помогнем. Мисля, че в по-горен пост каза че сега колата е ок или бъркам?
          "По-лошо от това да не знаеш, е глупостта да си мислиш че знаеш"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X