Здравейте колеги,
От скоро съм собственик на Гранд Черокито, доста четох из форумите преди да се впусна в това преживяване. Джипа го взех от Англия и е докаран на ход до БГ. Всичко работи с изключение на подгряването на седалките което се оказва доста често срещан проблем, и другото което е свети ми AIR Bag лампата на таблото. Преди да тръгна от там само смених двигателното масло със пълна синтетика 5W40 Shell. Има доста документация (фактури) от поддръжката там, но реших поне това да сменя преди прибирането на ход. Джипа с Quadradrive е голям кеф във снега
.
Сега към въпросите
Джипа ще го ползвам за туризъм, което ще рече каране по пътища 70% и лек офф роуд 30% искам да го вдигна малко за по-добра визия и се чудя със 2in Suspension Lift Kit какви гуми мога да вкарам без да имам проблеми при завиване и търкане? Примерно гуми 31" дали ще влязат? и как ще се промени поведението на Джипа? До колкото четох сега Овърленда е със 29" фабрични джанти и гуми 235/65/R17 . Другото което искам да попитам е на какъв пробег-интервал се сменят другите малсла на скорости, раздатка, диференциали, хидравличното допълва ли се с нещо специално? Има ли някакви слаби места по предницата какво се сменя най-често че по нашите пътища сме си офф-роад постоянно
. Благодаря предварително.
От скоро съм собственик на Гранд Черокито, доста четох из форумите преди да се впусна в това преживяване. Джипа го взех от Англия и е докаран на ход до БГ. Всичко работи с изключение на подгряването на седалките което се оказва доста често срещан проблем, и другото което е свети ми AIR Bag лампата на таблото. Преди да тръгна от там само смених двигателното масло със пълна синтетика 5W40 Shell. Има доста документация (фактури) от поддръжката там, но реших поне това да сменя преди прибирането на ход. Джипа с Quadradrive е голям кеф във снега

Сега към въпросите

Коментар