Обява

Свий
Няма добавени обяви.

уредите на цялото арматурно табло са полудели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• уредите на цялото арматурно табло са полудели

Здравейте хора за много години.От вчера съм собственик на гранд чероки 4.7 2000г.Уж върви ама всички лампи светят когато си поискат .Като коледна елха е. И борд комп. е полудял. Дали тези в Италия като само връщали километража са сгафили незнам .утре ще му правим диагностика пък да видим.Ако имате ниакакви идеи моля ви помагаите!

От: уредите на цялото арматурно табло са полудели

Здрасти и добредошъл във форума . Според мен едва ли е от връщането на километража , по скоро има срив на комуникационната мрежа между електронните блокове .
    След диагностиката сподели резултат моля
    Еди Рангелов : 0885 088 444
    Няма незаменими има незабравими хора !!!

Коментар

С ключа като дам на контакт и обратно три пъти в интетвал около 5_6 секунди и на местото на километропоказателя изписва 5 разлчни четрицифрени числа и накрая done.тези цифри не са ли някакви грешки ? Хора помагайте че е голям кеф да го караш ама тези "вируси" Хаиде пък ще извадиме от гроздовата

Коментар

Да, това са кодове за грешки. Запиши ги и питай гуглето. Он знае.Но беше по-добре да се прочетат преди да станете собственик на возилото.
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

И аз прееди да го взема си виках че ако свети някоя индикация няма да го взема ама като го покарах реших да рискувам .Поне други странични шумове и виене на дифериенцали и при бавни няма уж ама живи здрави .то за 6000_6500лв какво пък да купиш толкова .аиде със здраве.

Коментар

Aкумулатор...

Коментар

Първоначално публикуван от labro2 Преглед на мнение
              моля Ви, помагайте!
              Спомени от къде си?

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Да, това са кодове за грешки.
              ....може да са стари и неизтрити. Четене, триене, ако се появят ще му мислим

то за 6000_6500лв какво пък да купиш толкова
              Шамана на племето чероки е корумпиран, докато не налееш в джипа 2000 лв. "духът му ще вита'й, в кенефа ще се та'й и няма да ти дава да......" и т.н. според текста на една градска песен

Първоначално публикуван от seaurchin_9 Преглед на мнение
              Aкумулатор...
              Невярно!
              0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Хайде пиши грешките тук, че цяла нощ сън не ме хвана да го мисля твоя джип.
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

На мен също ми се е случвало, но на друг автомобил и проблема беше акумулатор... При теб може и да е различно, успех.

Коментар

Здравейте!Днес не намерих време да оправя джипката, след понеделник. Сутрин като го запаля стъклата не работят и по някое време джипката издава звук "пиу пиу" и стъклата тръгват.Вчера обортомера и километража не тръгваха,а днес ту тръгне ту спре.Обортомера се покачва до 1000 оборота и километража достига до 20 километра.След понеделник ще ви пиша за резултати.А и между другото съм от самоков.

Коментар

от Самоков.
                      .....значи София не ти е безкрайно далеч, звънни на Еди да го чете, после още.....
                      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Здравейте!Днес записах грешките който ми излизат ,но не знам къде да ги видя.Ако някой може да ги изкара (р 1281 ,р1698, р1899, р1687, р1686)ще съм ви благодарен,ако някой ми напише грешките.

Коментар

Преди да оставя джипката утре за диагностика днес имах малко свободно време и си викам(то няма смисъл ама да не ми ми е премисли чакай аз да послушам двамата колеги които бяха споменали по горе за АКУМОЛАТОР и взех смъкнах тоя от пасата 75амера.Сложих го запалих и ако искате вярвайте всичко изгасна обортомера работи километража и километропоказателя също.Със две думи. Акумулатор -ВЯРНО!У кръчма съм.! Ако има нещо ново ще пусна нова тема.Хайде останете си със здраве!

Коментар

Това ми се е случвало на клиентска кола, даже оборотомера така превъртя че се наложи да отворя таблото и да го обърна защото не можеше да мери подпрян на ограничителя. Пак от акумулатор. Ама викам си дай да си мълча че Владко щом е казал че не може значи не може и да не вярвам на очите си.
                            Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Не знам,сигурно съм голям късметлия,но докарах такава кола от Франкфурт с празен акумулатор.В Сърбия реших,че трябва да е взел малко сила и изгасих колата.После няма палене-нищо.Но ми дадоха ток и се прибрах до София.Ако бях прочел някои неща във форума,сигурно нямаше да тръгна.По таблото и ск. кутия-никакви проблеми.И към новия съфорумник-четете и грешките,които допускате в правописа,и които Влади старателно коригира.
                              Grand Cherokee 2.7crd Limited

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X