Здравейте, колеги реших да махна катализаторите.Джипа е гранд чероки WJ 4,7 V8 2000г.Вчера махнах големия и сложих тръба,но за другите два по-малки се двоумя с какво да ги заменя,понеже не откривам подобен размер гърнета,а с тръба чух,че щяло да има проблем със сондите.Ако някой има идеи,ще са ми от помощ.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Махане на катализатор
Свий
X
-
От: Махане на катализатор
Нищо няма да има.
Махай смело. Ако светне чека - ще ти кажа как да ги излекуваш.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
И аз махнах задния,понеже като настъпя колата и миришеше доста на сяра,проблема се оправи частично,но ми се иска да махна и предните два,а гледам,че след тях има сонда.Наистина ли няма да има проблем с чека ако ги махна?Двигателя е 4.0 на WJ.Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
-
Със задънен катализатор газовете пак няма да са в норма.Разликата е че и двигателят се товари,не върви и гори...Преглед все още минаваме без проблем.Единственото лечение е смяната с нов...но не и на тази географска позицияBMW X6
Коментар
-
Ако автомобила е с газова, а аз просто не вярвам че някой кара голям бензинов двигател на такава кола без газова то тия от прегледа да се хващат за палците просто. Сменяй пункта за ГТП.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Първоначално публикуван от viktor 123 Преглед на мнениеБлагодаря за информацията, напро отивам за траба,пък каквото доидеПубликувайте отговор
Коментар
-
Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнениеНищо няма да има.
Махай смело. Ако светне чека - ще ти кажа как да ги излекуваш.Cherokee WJ 4.0L- NP242
Honda Africa Twin XRV 750
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар