Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Секторна кутия grand cherokee wj 3.1 td

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Секторна кутия grand cherokee wj 3.1 td

Здравейте ! От два месеца съм нов горд собственик на Grand WJ 3.1TD . Онзи ден , обаче се сблъсках със следния проблем . Почти цял ден карам без никакви проблими от рода на ручене , щракане стържене и каквито и да било подобни звуци . Нямах проблеми и с дърпане в някоя посока на прав път като пусна волана . Изведнъж машината реши , че няма да дозавива на дясно т.е. завива , но не ми позволява да ноправя пълен оборот на волана . Левия завой няма никакъв проблем , прави си ми оборот и половина на волана . От пълен ляв , до пълен десен , до колкото позволява разбира се , волана си върви с лекота , без задържане , без щракане и други някакви звуци . Пробвах да видя , дали се е появило някакво дърпане като пусна волана , но не , няма , върви си в права линия . Бихте ли ме посъветвали , какво да правя , какво да очаквам като ремонти , и евентуално цени за тях . От Плевен съм , и за два дни тук не можах да намеря кой да ми помогне . Благодаря предварително на отзовалите се да бутнат едно рано да си оправя Jeep-ката
    Jeep Grand Cherokee WJ - 2001g.- 3.1TD - Quadra-Drive
    Kawasaki ZZR 1200 - 2002 g.

От: Секторна кутия grand cherokee wj 3.1 td

Имаш няколко варианта - Да свалиш кутията, да я пратиш по Еконт или Спиди и да я отнесем тук на ремонт. Да дойдеш до тук с джипа, да свалим тук кутията и да направим същото но джипа да остане тук няколко дни докато стане кутията. Да ти изпратя секторна кутия втора употреба, работеща но без гаранция. Да ти поръчаме от САЩ друга кутия. Ти си решаваш какво искаш.
    Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Защо решихте че причината е в кутията!?
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

За съжаление , варианта да докарам машината ми е труден . Предполагам , че от щатите ще ми стъпи твърде "евтин" вариант . Колегата от долния пост е прав , че не съм сигурен дали е от секторната кутия , заради което описах как се държи машината , за да може да се изразят различни мнения . Все пак , ме интересува офертата за кутията втора ръка , и бих искал да разбера , какво ще ми струва

Коментар

Кутия втора употреба си имаш,за какво ти е втора!? Цена на рециклиране-между 200-280лв.Зависи от това къде ще се прави.Отделно монтаж-демонтаж.И пак казвам-не се хващай веднага за тази кутия. Закарай джипа в някой сервиз,без да си казваш диагнозата разбира се!! Идеята ми е, да ти кажат дали наистина причината е в нея,или има друга механична повреда. Когато те зарадват,тогава вече можеш да търсиш и други мнения по форумите!
          088пет722пет99

Коментар

Абсолютно същият проблем го имах и аз. Счупено парченце от ограничителя за надясно - често срещан проблем. Сложих втора употреба, а старата се каня, като цъфне кокичето да я рециклирам някъде.
            Ето в тая тема надолу го обсъждахме:
            http://www.offroad-bulgaria.com/show...89#post2560289
            Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
            Toyota RAV4 XA10 3S-FE
            Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Добре , значи виновникът е ясен , и е време да бъде убит . Идват нови въпроси ! Страшно ли е да покарам с този проблем седмица или две , или има опасност съвсем да спре да завива ?И съответно втория въпрос - къде точно да си изпратя секторната кутия , за да ми я направят , и колко време отнема тази манипулация . Все още ми се иска да науча офертата на колегата Quadra , за секторна втора ръка . Ако цената е добра , може да направим сделка , пък моята на по-късен етап да си я рециклирам . Все пак , две почти винаги е по-добре от едно .

Коментар

Не знаех за този "дефект на марката"! Явно няма да се размине ремонта на кутията!
                088пет722пет99

Коментар

Първоначално публикуван от Cvetomir_nikolov81 Преглед на мнение
                  Добре , значи виновникът е ясен , и е време да бъде убит . Идват нови въпроси ! Страшно ли е да покарам с този проблем седмица или две , или има опасност съвсем да спре да завива ?И съответно втория въпрос - къде точно да си изпратя секторната кутия , за да ми я направят , и колко време отнема тази манипулация . Все още ми се иска да науча офертата на колегата Quadra , за секторна втора ръка . Ако цената е добра , може да направим сделка , пък моята на по-късен етап да си я рециклирам . Все пак , две почти винаги е по-добре от едно .
                  0878 944 606 - звънкаш да ми напомниш днес да не те забравя в лудницата и ти казвам цена за втора ръка. За рециклирането цена не мога да ти кажа защото тия момци там я обаждат като им я оставиш, разглобят и направят...
                  Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

И аз имах същия проблем описъл съм го в темата която колегата е постнал. 180лв. ми излезна ремонта на кутията тогава със смяната на всички семеринги и гумички с нови + ремонта на кутията с 6 месеца гаранция. Момчето по принцип досега няма рекламация на върната или протекла кутия правена от него. И не караи така да не изправиш някои завои.

Коментар

Здравейте отново . Днес вече виновника е демонтиран и изпратен за ремонт в технеческия университет . Цената е 180 лева и при тях , и също дават гаранция , която като ми я върнат , ще разбера за какъв срок е . То си не било лесно да се извади това добече от там , където се намира . Сега обаче се заражда пореден въпрос . Сега след ремонта , ще трябва да наливам ново хидравлично масло . За Мопар трябва да чакам една седмица , което не ме кефи особено . Какво всъщност толкова ще се случи , ако налея някакво друго , но реномирано все пак . Е , ще спазя изискването да е червено

Коментар

Сипваш най-обикновен Декстрон и пееш.

Коментар

Здравейте отново . Днес вече виновника е демонтиран и изпратен за ремонт в технеческия университет . Цената е 180 лева и при тях , и също дават гаранция , която като ми я върнат , ще разбера за какъв срок е . То си не било лесно да се извади това добече от там , където се намира . Сега обаче се заражда пореден въпрос . Сега след ремонта , ще трябва да наливам ново хидравлично масло . За Мопар трябва да чакам една седмица , което не ме кефи особено . Какво всъщност толкова ще се случи , ако налея някакво друго , но реномирано все пак . Е , ще спазя изискването да е червено
                          Сипваш друго масло и протича на 2 гранда сме сипали мопар и няма проблем, на един сипахме друго масло и протече след седмица , дали му беше дошло времето дали нещо друго става вътре в кутията с маслото и семерингите незнам, факт е че протече кутията, аз не бих рискувал.

Коментар

....ремонт в технеческия университет...... и също дават гаранция......наливам ново хидравлично масло .
                            .....ами тогава ги питай те каво биха ти препоръчали.
                            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Колегата FABARM, е прав според мен - протича. Още повече и ако си с хидравличен вентилатор на охлаждането, е добре маслото да отговаря на спецификациите на Chrysler. Аз сложих - RAVENOL PSF-Y Fluid. Складът на вносителя е в Горна Оряховица, миналата година беше 22.50 лв./л.
                              Ако искаш, пиши на ЛС да ти дам линк.
                              Volkswagen Touareg NF 4.2 V8 TDI
                              Toyota RAV4 XA10 3S-FE
                              Grand Cherokee WG Limited 4.7 V8 Quadra Drive - продаден

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X