Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WJ - радиатор за парно

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: WJ - радиатор за парно

Нямам представа. Като ги гледам на картинки ми се струва, че най-малкото сгъвките на тръбите са различни.
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Тръбите се сменят. Ако искаш не бързай да купуваш, имам един в състояние отлично, поне до колкото си спомням.
      Ще дойдеш с твоя, ще се сравнят и ще се решава.
      За парите смятам ще се разберем.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Тръбите се сменят......
        Този месец съм сменил три течащи WJ-ски радиаторчета,на едното не съм му орязал тръбите, ако трябват тръби или радиатор за проба и мерене някой да идва да го отнася.....
        0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Тъй! Въпросът приключи. Благодаря за предложенията, но предпочетох да сложа нов радиатор (макар и не оригиналния, който ще да е от платина с инкрустирани диаманти ), без да се правят ТНТМ-та. Дано „скорпионският“ да се окаже читав.
          Вчера сутринта оставих жипа, днес на обяд ми се обадиха, че е готов. Освен радиатора на парното сменихме и клапата за рециркулация с тунингована такава (употребявана). Очаквано, клапата беше счупена по „стандартния“ начин - първо е заминало чопчето на врътката, след което от напъна на моторчето оста на клапата се е счупила и се е отделила от врътката.

За моя изненада, уплътнението на клапата беше в почти перфектно състояние, а аз очаквах то да е заминало и го бях обявил за виновник за сериозното студено течение, което веше в краката на пасажера при по-висока скорост. Оказа се, че при предишния ремонт на климатика „юнаците“ са си спестили/недозатегнали 4 болта, един които преди някой месец намерих изпаднал в краката си. Изобщо са пропуснали и гайка (виж картинката по-долу), която се затяга откъм коша на мотора.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:jeepAC.jpg
Прегледи:1
Размер:51.1 КБ
ID:5695058

Както ми казаха в сервиза, в резултат от тази мърлящина кутията на климатика не си е лежала на правилното място и между нея и купето е имало достатъчно място за свободно навлизане на външен въздух ...
          Ние не сме неутрални!

Коментар

Дано да имаш късмет със "скорпионския" . Аз вече 8 години съм с радиатор от БС, и нямям никакви проблеми . Е , вярно "диамантен " беше, около 500лв. , ама едно сваляне на таблото е беше 300лв. и ако пак има проблеми???

Коментар

Първоначално публикуван от stilnik Преглед на мнение
              ... радиатор от БС, и нямям никакви проблеми . Е , вярно "диамантен " беше, около 500лв. , ама едно сваляне на таблото е беше 300лв. и ако пак има проблеми???
              Сори, ама 686 левчета за едно елементарно радиаторче за парно на 16-годишен автомобил си чиста проба пладнешки грабеж! Че то един оригинален воден радиатор от мед за Патрол беше 900 и нещо лева ...

В интерес на истината, работата не опира само до БС. Видях на поне 2 британски сайта цени от порядъка на над 250 англ. лири. Иначе в Щатите има и сайтове, предлагащи „мопарски“ радиаторчета на цени от порядъка на $50-70. Само дето доставката, както и БС, я даваха за след Нова година. Отделно, дето нищо не ти гарантира, че радиаторите не са от същите, дето ги продават и Скорпион-ите.
              Ние не сме неутрални!

Коментар

Не , не . Съвсем не искам да кажа ,че си в грашка. Преди осем години нещата бяха съвсем други - просто имаше и оригинални части , а и колите ни бяха по нови. Сега всичко е китайско , независимо ,кой ти го доставя. Наскоро поръчах от БС сенсор за скоростната кутия - оригинален. И какво мислиш ,че пристигна - мопарски с клеймо произведено в Китай. Е , за разлика от другите китайски сенсори, които закупих/ 2 броя/, с последният кутията работи както преди. Така че , има и китайски и китайски. Дано си уцелил от по- истинските!

Коментар

Ако намерите радиатори от Valeo като резервна част - не се притеснявайте да закупите от тях - произвеждат ги в Швеция или Холандия.Тоест и на двете места има производство.
                  BMW X6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X