Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ел. крушки къси светлини Гранд WJ

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ел. крушки къси светлини Гранд WJ

Бе ако искайте и 400Вт крушки си слагайте.
    То у наше село секи разбира от сичко
    http://www.unece.org/fileadmin/DAM/t...gs/R037r7e.pdf

Аз обаче отивам за пушка и мисля да почна да я ползвам.
    И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от 4wheel Преглед на мнение
      Колкото по-силни са ти светлините отпред, толкова по-малко виждаш надалеч. Зеницата на окото се свива и спираш да виждаш в по-слабо осветените зони
      За по-добро виждане надалеч се ползват дългите светлини или не? Иначе си прав за зеницата, ама айде да не засягаме темата с "кокошата слепота", не носенето на очила, за да не ни се развали визията на мачо и т.н.

Иначе конкретно за случая - нови крушки, правилно регулирани фарове и един кит за реновиране на стъклата вършат чудеса не само при Грандовете. И не се налага аматьорите от хелзинския комитет, да си купуват оръжие, с което да рискуват да се самонаранят.
      Jeep Grand Cherokee 4.7 V8 Limited 2001г.

Коментар

Първоначално публикуван от paunoff Преглед на мнение
        За по-добро виждане надалеч се ползват дългите светлини или не? ...
        Ама и дългите са 65W, а не 100.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Джип не съм имал, не знам, ама на Нива или друга машина със стандартен 7" фар въпросът с фаровете се решава ЕЛЕМЕНТАРНО защото нови 7" фарове струват по 10лв и получаваш най-доброто осветление за автомобил, което изобщо е възможно. А ако ти се откъснат от сърцето по 25лв получаваш същото, ама за целия мислим живот на една Нива (или докато ги напълниш с вода).

Пичове, имаме поредната тема как да извадим очите на насрещния, а при случай да блъснем пенсионер облечен в сигнално черно посред нощ.
          Затварям, а вие си купете НОВИ рефлектори и стандартни крушки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X