Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ при покупка на Jeep Grand Cherokee

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помощ при покупка на Jeep Grand Cherokee

Първоначално публикуван от To6o Преглед на мнение
    Обикновенното Чероки с цял мост ли е отпред ?
    да, както и необикновеното, чак при либърти у****ат нещата
    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
      да, както и необикновеното, чак при либърти у****ат нещата

Почвам да харесвам Джип,Боже колко съм бил неорентиран. На Крайслер Вояджер слагат един дизелов двигател от Алфа Ромео ,дали същия не се слага на Джип ? И автоматика май е по добрият избор.

Коментар

Да, същото лайно се слага и на Джип и това е възможно най-скапания двигател на марката за всички времена. Ако искаш да береш само ядове - купи си такъв.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Мисля,че това грозде Гранд Чероки е много кисело за мен,едно време преди 20 години карах в Норвегия такава джипня,беше на планинския хотел в който работех като музикант тогава и като допълнителна работа ходех до гарата в снега с него да посрещам туристи за хотела-много бяла кола за бели хора,но никога не бях виждал джипка да се троши толкова лесно и често-4 дни ремонти-1 ден караш.Може би е било отдавна,но за мен тоаи модел е бита карта,беше хем някаква измислица с 8 цилиндров мотор около 5 литра карбуратор,вече нямам спомен.Това ,което за мен е джипня си е японското и пак японското,вероятно след непреходното Мерцедес-G-серията.а защо не заедно с него?????

Коментар

Лично мнение си имам че ако ще е jeep да е с V8. Иначе все едно да правиш секс с презерватив със собствената си жена.

Коментар

Първоначално публикуван от lucke Преглед на мнение
              Мисля,че това грозде Гранд Чероки е много кисело за мен,едно време преди 20 години карах в Норвегия такава джипня,беше на планинския хотел в който работех като музикант тогава и като допълнителна работа ходех до гарата в снега с него да посрещам туристи за хотела-много бяла кола за бели хора,но никога не бях виждал джипка да се троши толкова лесно и често-4 дни ремонти-1 ден караш.Може би е било отдавна,но за мен тоаи модел е бита карта,беше хем някаква измислица с 8 цилиндров мотор около 5 литра карбуратор,вече нямам спомен.Това ,което за мен е джипня си е японското и пак японското,вероятно след непреходното Мерцедес-G-серията.а защо не заедно с него?????

Първото ГрандЧероки е произведено преди 14 години.
              Аз имам и такова. На 220 000км.
              Обслужван е в Крайслер Германия и има много подробна сервизна книжка.
              Нищо не е сменяно по джипа освен консумативи.
              Чак сега смених тампони на стабилизиращите щанги.
              Съдеики по боровите иглички които са се нафъчкали навсякъде е карана доста офроуд.
              Аз не го карам офроуд защото по-новото е по проходимо
              но на последната разходка която продължи 16 часа
              всички джипки (УАЗ, Г, Самурай) получиха повреди,
              само тва киселото не.
              Няма нито един блокаж ама питай Хаки как се затруднявахме на едни и същи места.
              И двамата бяхме с не особено подходящи гуми за кал - АТ
              Последно редактирано от kinex; 25-11-07, 11:25. Причина: правопис

Коментар

Колеги може ли да ви помоля за коментар по тези трите:

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...876&f1=details

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...525&f1=details

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...572&f1=details

200 000 км не са ли много за оффроуд машина?
                Благодаря отново за помощта.

Коментар

Освен Алфа -Ромео мотори им слагат и Рено, имат един смотан дизел 2.5 от Трафик,направо е "куцата Сийка".Иначе Алфа Ромео 164 2.5 дизел,ако си направите труда да идете до Италия,ще Ви я подарят,ако някой албанец не поиска да Ви я продаде.Аз съм карал и тук по-дъртичко Гранд Ч,странно и Щевроле Блейзър е със същите по устройство полуоски-с карданни карета,но не се троши като Черокито.На Гранда почти нямаше нещо,което да не се повреди,направо му побеляха косите на моя приятел и накрая си купи Мерцедес 124 300ДТкомби и рахатяса.Не ,че имат нещо общо двете коли.

Коментар

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение

Първото ГрандЧероки е произведено преди 14 години.
                    Аз имам и такова. На 220 000км.
                    Обслужвана е в Крайслер Германия и има много подробна сервизна книжка.
                    Нищо не е сменяно по джипа освен консумативи.
                    Чак сега смених тампони на стабилизиращите щанги.
                    Съдеики по боровите иглички които са се нафъчкали навсякъде е карана доста офроуд.
                    Аз не го карам офроуд защото по-новото е по проходимо
                    но на последната разходка която продължи 16 часа
                    всички джипки (УАЗ, Г, Самурай) получиха повреди,
                    само тва киселото не.
                    Няма нито един блокаж ама питай Хаки как се затруднявахме на едни и същи места.
                    И двамата бяхме с не особено подходящи гуми за кал - АТ

сигурен съм,че беше Чероки ,имаха и Блейзър,както и Додж РАМ БУС със всички опции,пйк и гледам в момента бившия областен колко време прекарва в сервизен режим,аз НЕ съм специалист по Джип,но смятам,че доста съм джиткал такива коли,естествено -не като теб-ти си един от малкото,които ги знаят,аз съм далеч от тази формула като концеоция дори.
                    Последно редактирано от kinex; 25-11-07, 09:50. Причина: неправилен цитат

Коментар

Освен Алфа -Ромео мотори им слагат и Рено, имат един смотан дизел 2.5 от Трафик,направо е "куцата Сийка".Иначе Алфа Ромео 164 2.5 дизел,ако си направите труда да идете до Италия,ще Ви я подарят,ако някой албанец не поиска да Ви я продаде.Аз съм карал и тук по-дъртичко Гранд Ч,странно и Щевроле Блейзър е със същите по устройство полуоски-с карданни карета,но не се троши като Черокито.На Гранда почти нямаше нещо,което да не се повреди,направо му побеляха косите на моя приятел и накрая си купи Мерцедес 124 300ДТкомби и рахатяса.Не ,че имат нещо общо двете коли.
                      Колега, стига писа откровени глупости бре. Никога не е слаган на Гранд дизел от Рено. Дизелите от Рено са слагани САМО и ЕДИНСТВЕНО на старите Черокита (ама вече установих че ти не правиш никаква разлика между Чероки и Гранд Чероки), и тези дизели са проверените от времето и почти лишени от слаби места макар и малко немощни двигатели от 21, 25 и Еспас.

Относно обявите:
                      те тоя:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...876&f1=details
                      Е нещо много измагерен, гледам някакви свободни съчинения по таблото. Определено не е 250кс а 219 ама нейсе. Освен това ако газовата не е инжекцион а обикновена ще береш страшни ядове, аз моята си я правих сам по-голямата и част, защото това което се предлага на пазара за тоя модел не върши работа.
                      Иначе колата е чистокръвен американец.

Тоя е канадец, изглажда по-добре доколкото може да се види от снимките:http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...525&f1=details

Този е след фейслифта 1996г. има повечко екстри и мноо повече бъгове. Ако ще го караш по асфалт само взимай него, ако ще излизаш на офроъд чат пат - определено другите, този е със скапаната 249 OD раздатка и с алуминиеви картери на мостовете в някои случаи. Компютъра му управлява всичко, включително и прозорците и огледалата, така че това е зарог за плаващи труднооткриваеми бъгове по електрото. http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...572&f1=details
                      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

сигурен съм,че беше Чероки ,имаха и Блейзър,както и Додж РАМ БУС със всички опции,пйк и гледам в момента бившия областен колко време прекарва в сервизен режим,аз НЕ съм специалист по Джип,но смятам,че доста съм джиткал такива коли,естествено -не като теб-ти си един от малкото,които ги знаят,аз съм далеч от тази формула като концеоция дори.
                        Има огромна разлика между Чероки и ГрандЧероки за която аз в момента не смятам да пиша защото темата е за Гранда.
                        Няма ГрандЧероки с карданни карета на полуоските. Всичко е CV stule. Сега започнаха да ги слагат и на карданите защото са по-здрави.
                        В ГрандЧероки се монтира един единствен 2.5тд и той не е нито на Рено, нито на Ивеко, камо ли на АлфаРомео.
                        2.5тд е на VM. Монтира се и в Тойота.
                        Изобщо не съм изненадън че бившия областен има проблеми с Гранда.
                        Защо Джуго няма. Същия джип кара. 2.5тд вече 280 000км. До тук проблеми - нула.
                        Американските коли не издържат на масла от 5лв/л.
                        Точно за това ти препоръчах ЛК80. Ама ти и тоя добитък счупи.
                        Сега да кажем че Тойотата е трошлив джип ли. Разбира се че не е.
                        Всички се чупят.
                        Американските технологии нямат нищо общо с Европейските или Японските.
                        Само за сведение:
                        най-масовото масло в Америка, 10W30 не се предлага от нито един производител в България. Внасят го само Балкан Стар и цената му е смешно ниска както и на всички оригинални части за Джйип. 10лв/л. При положение че синтетичните маслата с подобен вискозитет (0W30,5W30) са от 30 до 40лв/л за каква икономия говорим. Ще сложим Лотус за 5лв и ще икономисаме 30лв за 10 000км.
                        При тези цени на оригиналните части да се слагат руски амортисьори например си е чисто престъпление, като истинския е 80лв.
                        За цени на резервни части спирам до тук. Ти сам ще откриеш разликата като изправиш на крака осемдесятката. Имай в предвид че фалшивите части които са на полвин цена за Японските джипки, струват колкото оригиналните за Американските.

Аз подлагам ГрандЧерокитата на зверски натоварвания. Много по-тежки от джипките на ловците.
                        Не съм чул или видял ловците да летят по скалите с 4" по-големи и с 30кг по-тежки гуми.
                        Е, като строша нещо ти ще си първия на който ще се похваля.
                        Последно редактирано от kinex; 25-11-07, 11:20.

Коментар

Само за справка Пламене, има Грандове с карданно каре на полуоските, виж на Злой например

Коментар

Знам че има през първите три месеца от производството. Както и с ПартТайм. Ама те тия карета вече трябва да са измрели.
                            Мойто е 06.1993 и е със CV.

Коментар

А неговия е 1996 фейслифта с 242, отвътле Лимитед, отвънка Ларедо... Нали се сещаш онази странна комплектация TSI

Коментар

Каретата U-joint са здрави. Освен когато са менте.
                                Нищо че са бушон и първо те се чупят.
                                Виждал съм ги строшени както на полуоската на Вранглер, така и на предния кардан на ЛандКрузер (справка Ганчо).
                                За сметка на това се сменят по-лесно от C.V. style, които пък са по-здрави.
                                Ама и те се чупят.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X