Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рязко придърпване на чероки при тръгване между първа и втора и при спиране

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Рязко придърпване на чероки при тръгване между първа и втора и при спиране

Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнение
    При теста с ключа джипа ми изписва следните грешки р-1652, р-340, р-235 Предполагам че втората грешка е свързана с моя проблем, моля някой да ми даде съвет. Както и за другите грешки, ако е имал същите Искрено ще съм благодарен
    Аз го имам абсолютно същия проблем, но нямам никакви грешки ...

ECU грешките и грешките на АСК са на различни места.
    РенеГАД
    VW Golf V Variant 1.9 TDI
    Honda HR-V 1.6i 4WD
    "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

При теста с ключа джипа ми изписва следните грешки р-1652, р-340, р-235 Предполагам че втората грешка е свързана с моя проблем, моля някой да ми даде съвет. Както и за другите грешки, ако е имал същите Искрено ще съм благодарен
      Втората е грешка в разпределителния вал на ДВГ и не касае скоростите. Теста с ключа не е много коректен. При проблем с хидроблока се гледат живи данни на тестер и не е задължително да запише грешки!

Коментар

Някой ако може да каже тази грешка за какво е -

TID:$01 CID:$02
        Rich to Lean sensor threshold voltage(constant)
        Min: 65,525
        Current: 51

Генерирана е от Torque(Програма за диагностика за Android устройства), а Jeep-a е същия като на колегата.
        РенеГАД
        VW Golf V Variant 1.9 TDI
        Honda HR-V 1.6i 4WD
        "Of all the things I've lost I miss my mind the most."

Коментар

Тъй като реших да купя направо друга скоростна кутия, трябва ли да купувам и раздатката или мога да си ползвам моята.

Коментар

Тъй като реших да купя направо друга скоростна кутия, трябва ли да купувам и раздатката или мога да си ползвам моята.
            Брато закараи си джипа при Стоян да ти оправи кутията и не се занимаваи с глупости, друга скоростна кутия си е котка в чувал, и после пак при Стоян.

Коментар

Без да те обнадеждавам, в редки случаи мозъка се оправя и с промиване. Това с новата кутия е меко казано експеримент с неясен край. На въпроса ти- да може да си ползваш твоята раздатка. Но ремонта на кутията може и да е по-евтин от някоя "перфектна" втора употреба, а след ремонта ще имаш практически нова кутия. Демонтажа и монтажа е и в двата случая. Така че, решението ти не е съвсем коректно.
              в общия случай, питащия, приема за точен и коректен,само отговора който е очаквал.....
              Land Rover Discovery 4 & VW Touareg 3.0TDI

Коментар

Проблема е решен. Надявам се да не се повтаря, сложихме другата скоростна кутия и сега вече няма проблем, няма придърпването. Осъзнавам че беше рисковано с друга скоростна кутия втора ръка
                Между другото моята смятам да я продам, не знам какви пари да и търся. Предполагам че на някой може да му свърши работа

Коментар

Мисля да и търся 300 лева, ако му трябва на някой да пише или да звънне 0878245931

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X