Здравейте, от скоро се сдобих с Jeep Grand Cheroke 2,7 CRD 2003г. Купих го с този проблем, че при подаване на газ и смяна на скоростите от първа на втора рязко придърпва. Това се случва между първа и втора, при по големите скорости не. При спиране също когато спирам вече на място след като е спряла джипката се получава рязко придърпване все едно някой ме удря отзад. Моля за Вашата помощ. Бях самонадеян при купуването, че са здрави машини и не обърнах внимание на това А и продавача първо караше той и при по рязко тръгване не се усещаше така Маслото на скоростите и филтъра и гарнитурата го смених в сервиз веднага щом я купих .
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Рязко придърпване на чероки при тръгване между първа и втора и при спиране
Свий
X
-
От: Рязко придърпване на чероки при тръгване между първа и втора и при спиране
Забравих да спомена, че има и разбити накрайници, но лично аз се съмнявам да е от товаПоследно редактирано от ivailo7406; 29-09-15, 10:03.
-
Кой сервиз и какво масло?Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ
Коментар
-
Не е от маслото,въпреки това че не е това каквото трябва.Валве бодито вероятно е за ремонт.Мисленето е труден и бавен процес и не се отдава на всеки.....
Grand 3.1TD
0898 620 306 Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнениеПроблема ми още не е разрешен......................май няма да стане!! Стоян ти е писал диагнозата и със смяна на маслото ефект пак няма да има!
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнениеЯсна е диагнозата,щом е ясна!! Стоян се занимава с ремонт на скорости, аз също се занимавам с такива ремонти ,но и двамата сме ти далече!! А и как да ти каже човек колко ще струва без да е видял на живо какво прави автомобила!
Кутия втора ръка също е вариант, но както казват по нашия край е мачка у чувал!!
Коментар
-
Позовавам се на диагнозата от Стоян, защото повечето в Плевен не са чували за Валве боди от майсторите, явно трябва да дойда при Вас за да видите на живо какво прави защото карането в градски условия е ужасно с това придърпване
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivailo7406 Преглед на мнение............. защото повечето в Плевен не са чували за Валве боди от майсторите,
Коментар
-
сигурно са гадатели и на мен това ми се видя странно, за това предпочитам да питам ВасПоследно редактирано от ivailo7406; 22-10-15, 11:53.
Коментар
-
При теста с ключа джипа ми изписва следните грешки р-1652, р-340, р-235 Предполагам че втората грешка е свързана с моя проблем, моля някой да ми даде съвет. Както и за другите грешки, ако е имал същите Искрено ще съм благодарен
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар