Здравеите всички.от скоро съм соБсТвеник на jeep чероки гранд. имам една лампа която ми свети на таблото.доколкото разбрах е за недостиГ на антифриз.има и един хикс на лампата.измих казанчето беше доста мръсно.има антифриз до максимума.но лампата продължава да свети.какво да правя.помогнете.jeepa e 3.1дизел2000г.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Jeep
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Jeep
Най-добре направи снимка на лампата (или я намери из нета), че с тези хиксове, хеликоптери, подводници и т.н. обяснението става тегаво
Да не би да имаш излишък от вода (в горивото)
Вече съм неактивен в този форум и не го следя.
Но съм насреща през алтернативни средства за комуникация (други форуми, телефон), ако има въпроси по обсъжданите тук теми.
-
Първоначално публикуван от foolen Преглед на мнениеПо скоро датчика ти е откачен или прекаснат кабел...
Спасов, избери си
Последно редактирано от droba; 24-09-15, 08:26.О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от droba Преглед на мнениеТва звездите ти го говорят, нали?
Спасов, избери сиНие не сме неутрални!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнениеЩо да са звездите? След като при пълно разширително казанче му свети "лампата с хикс-а" - № 28 - "Ниско ниво на охладителна течност" ...О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!
Коментар
-
Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеДолу, под вълничките, в средата. На втората картинка.
Днес смених 5-6бушона,бяха вързани с жички,волана скърцаше,опитах да го смажа с течна грес.И нещо и стана,на паркинг и неотрална ми дига обороти на1.5 като превклуча на дирекна или задна колата подскочи и оборотите се нормализират на0.9.превключвам на паркинг и пак 1.5.какво и стана.Последно редактирано от Чавдар (V93); 24-09-15, 15:14.
Коментар
-
Колеги след около3-4 часа открих америка,реших проблема с оборотите някои НАШ "маистор" е сложил капачка от минерална вода на жилото за гаста и от там ми дигаше оборотите.махнах го и се оправи...САМО някои да ми помогне за лампата от фигора втора с номер 28 не знам дали е голям проблем.ако е за недостик на антифриз защо свети като е пълно казанчето на максимум,студена.може ли да е развален датчика,ама защо не гасне като го извадя него или буксата.благодаря на всички за помоща предварително.
Коментар
-
Според скромния ми опит с Мерседес, аналогичен проблем се появява при недостиг на вода в казанчето за вода за чистачките..
Пробвай да долееш и там, може антилогиката там да е приложена и при твоя джип.
От едно котило са и двете, от едно време насам..
Коментар
-
Първоначално публикуван от Spasov7 Преглед на мнение... ако окъся буксата дали ще изгасне.а лампата със сигорност ли е за недостиг на антифриз.Ние не сме неутрални!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар