Обява

Свий
Няма добавени обяви.

и аз съм с GRAND CHEROKEE 3.1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: и аз съм с GRAND CHEROKEE 3.1

Първоначално публикуван от kinex Преглед на мнение
    Честито.

Абе, Пламене, кога ще се научиш да пиеш правилната бира. Стига с тия газирани води.
    А на колегата да му е честит новия джип.
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Е хаиде ЧЕСТИТО!!!
      Със здраве да се радваш на готината Джипка.
      Безпроблемно и безаварийно.............
      ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА! ... и без чалга!
      "Един казл едно, друг друго и...делото преуспяло..." /Я. Хашек/ :)

Коментар

Честито!Много да те радва!
        VARADERO SD2

Коментар

Честито и от мен! Правилен избор. Да те радва много и дълго....
          Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
          Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Честито!
            Като гледам май вече джип е най-срещаното явление във форума.
            Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
              Честито!
              Като гледам май вече джип е най-срещаното явление във форума.
              Искаш да кажиш JEEP .....Защото с джипове наистина е пълно
              Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
              Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
                Искаш да кажиш JEEP .....Защото с джипове наистина е пълно
                Да не всики джипки са "JEEP", но от легендарния Willis до сега "джип" е нарицателно за SUV и то не само в България, а и на много места по света.
                И когато моето семейство беше изправено пред избор на нещо 4Х4, което максимално много да се доближава на изискванията на семейството ми за конфорт, за лукс, за сигурност, за голям обем за багаж, за да отидем през зимата на ски, за проходимост, за мощност за да дърпа платформа, за ниски разходи по поддържането му и най накрая за престиж моята съпруга заключи, че поне като ще е джип да е JEEP.
                След като вече JEEP стана факт в нашето семейство продължаваме да откриваме с колко добра и ценна вещ сме се сдобили.
                Още един път честито на колегата, и приятно и безаварийно каране!
                Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да се надявам,че изборът ти е правилен.И аз избрах 3,1,2000 г.

Коментар

И аз от скоро съм с такова животно...а днес един от Балканстар ми разправяше че това били най-скапаните двигатели...трошели се постоянно и какво ли още не. Вече се чувствам малко "на тръни"
                    Grand Cherokee WJ 3.1

Коментар

Не се плаши! Без особено основание, някои от форума са доста зле настроени. Мисля, че завиждат! Очаквам да изригнат вулкани!!!
                      Не се притеснявай. Колата си е много добра. Единствено следи температурата и ако тръгне нагоре взимай мерки. Как ли - връщай газта. А ако не ти е тежък крака, съвсем си свиркай! И успех!
                      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                        Не се плаши! Без особено основание, някои от форума са доста зле настроени. Мисля, че завиждат! Очаквам да изригнат вулкани!!!
                        Не се притеснявай. Колата си е много добра. Единствено следи температурата и ако тръгне нагоре взимай мерки. Как ли - връщай газта. А ако не ти е тежък крака, съвсем си свиркай! И успех!
                        Абе не мисля че е правилна кола на която аз а не самата кола трябва да се грижи да поддържам постоянна температура. каква е тая кола в която виско, радиатори и термостати не играят никакво значение и аз трябва да играя тяхната роля? Да не говорим че при нормално (пък и ненормално) каране не би трябвало да прегрява никой автомобил, още по-малко джип... И кво сега, няма да гледам всички други неща, ще си сложа един огромен термометър и ще карам гледайки само не го и непрекъснато "връщайки газта"... не е правилно това, не трябва да е така...
                        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Уредите нали са за гледане. Загряването не е толкова често. Защо трябва да качваш Витиня на трета, с 200. Ако е със 120 няма да загрее дори при външна 30гр. А на това, че е "италянка" - признавам нямам аргументи.
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

И аз бях слушал какви ли не глупости за Паджеро 3000 автоматик.Е и какво -до вчера го карах близо 4 год. Не трябвало да бъде с бензин и какво ли още не.Сега минах на Гранд,дизел-айде пак същото.А бе хора -става въпрос за автомобил 2000 г. все пак.И може би най важното-кой пък живее вдън горите.Не съм чувал някой да произвежда джипове серийно само за офроуд.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X